Miért mondják, hogy az Origo nem független?
Ahhoz azért kell valamennyi értelem, hogy az ember különbséget tudjon tenni hír és hazugság között.
De sokan még hangosan hirdetik is, hogy ők márpedig h.lyék 🥴
"Az Origo pedig független. A valóságtól. :)"
+10
"Hiszen szinte minden pártról lehozza a kellemetlenebb híreket."
Igen, a kulcsszó a SZINTE. Tekintve, hogy a kormánypártról érdekes módon mindig csak pozitív híreket közölnek és folyamatosan tolják főoldalon az orosz propagandát.
Mondjuk a valóságtól függetlenek, mert ha annyiszor kaptam volna egy ezrest, ahányszor az Origó megjósolta Oroszország dicső győzelmét akkor most tőlem kérne kölcsön Pénztáros.
ma 09:57
Te egy fokkal közelebb jársz az igazsághoz, de...
Van
független és nem független.
objektív és szubjektív
kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy nincs objektív. Mindent narratívákban mondunk el. Ezzel semmi baj nincsen. Azzal van baj, amikor hazudozunk egymásról.
Abban sem hiszek, hogy van kiegyensúlyozott. A kiegyensúlyozottságra való igyekezet nagyon értékelendő, és vannak nagyon szép törekvések, de sosem 50-50% az arány. Szerintem nem kiegyensúlyozott és kiegyensúlyozatlan van, hanem kiegyensúlyozottabb és kiegyensúlyozatlanabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!