Honnan, milyen sajtótermékekből tájékozódjak ha kiegyensúlyozottan szeretnék informálódni Magyarország közéletéről több irányból és politikai oldalról is?
Olyan média válogatást írjatok, ami leginkább kiadhatja a magyar belpolitika reális képét 2023. végén.
De olyat ne írjatok, amelyik csak uszít, vagy pusztán propaganda és félretájékoztat, esetleg csak akkor ha a félreinformálás is hozzáad hogy lássa az ember az oldalak közti különbséget.
Lehetnek rendszeresebb publicisztikák vlogok blogok beszélgetések stb is.
Jah, rosszul emlékeztem, a 7% az német adat, a francia pontosan 17%, a 22% a szegények aránya.
"És amit írtam az ellenzéki hangvételről, nem, nem jelenti ugyan azt. A saját hülyeséged akarod belém beszélni."
Nem, így működik a magyar nyelv. A magyar nyelv szerint ezt jelenti, amit írtál. Ha ezt tagadod, akkor magyarul sem tudsz.
"Érvelési hibával meg nekem ne hozakodj elő, amikor a saját tévképzeteid húzod rá a válaszaimra."
Nem, csak veled ellentétben tudok magyarul.
31
Még mindig nem érted, hogy egy ellenzéki hangvételű portál nem jelenti azt automatikusan, hogy valamelyik ellenzéki párt tulajdona. Ha neked ez magas az a te hibád. Ahelyett, hogy acsarkodva nekem rongyolsz, inkább olvass.
Amit meg az előző linkelt, az sem téged igazolt.
A németekhez meg tegyük hozzá, hogy a Welt am Sonntag szerint a migrációs hátterű személyek munkanélküliségi rátája, a BA (Szövetségi Munkaügyi Hivatal) adatai szerint 46 százalékot mutat (2019).
31
A Welt am Sonntag még csak finoman fogalmazott. Az akkori "Bundesministerium für Arbeit und Soziales" minisztere még gyászosabb számokat mondott.
Szóval a hazai független-objektívek elég felületesen kutakodhatnak a témában.
33
Sajnos nem csak ebben a témában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!