Kitöltöttem a konzultációt és beikszeltem hogy helyeslem Ukrajna támogatását, neked is ez a véleményed?
Ez az egész egy színjáték, ahol az EU-s bürokraták és Orbán valójában a színfalak mögött együttműködnek.
Valójában az egész Európai Unió a háta közepére nem kívánja Ukrajna csatlakozását, azzal olyan terhet vennénk a nyakukba, hogy Portugália is nettó befizetővé válna, de lehet, hogy még Magyarország is.
Nyilván nyugaton elő kell adni, mert jól hangzik az a narratíva, hogy támogatják Ukrajnát, Orbán meg a beépített rossz zsaru szerepben elgáncsolja a csatlakozást,meg támogatást is, valójában pedig mindenki örül a háttérben, ugyanis nincs olyan európai ország, akinek bármilyen szempontból is jó lenne, ha Ukrajna csatlakozna az unióhoz, támogatni se nagyon akarják már. Ha nem is szívlelik Orbánt, most valójában titkon örülnek a vétójának.
"Azért kell megállítani az Oroszokat, mert Ukrajna után jön a többi ország."
Ennél nagyobb ukrán propaganda meg nem létezik.
Érdekes a fegyvertámogatók egyszer azzal jönnek, hogy Oroszország annyira gyenge, hogy a NATO 1-2%-os költségvetésével nem bírnak egy nyomorult országban ami mellettük van. Másszor meg ugyanezek az emberek leírják, hogy Oroszország Ukrajna után lerohanja a NATO-t, ezért kell még ott megállítani őket.
Most akkor a kettő közül melyik az igaz? mert eléggé ütik egymást.
"Kitöltöttem a konzultációt és beikszeltem hogy helyeslem Ukrajna támogatását, neked is ez a véleményed?"
És eddig mennyi pénzt utaltál Ukrajna számlájára a fizetésedből? vagy mivel támogatod te személy szerint jelenleg? ja, hogy semmivel... de azt támogatod, hogy más pénzt küldjön, mi? álszent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!