Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetemet lehet jelenteni az...

Egyetemet lehet jelenteni az egyenlő bánásmód hatóságnál, ha van ilyen diszkrimináció?

Figyelt kérdés

Egyik budapesti, nem is gyengének és könnyűnek számító intézményről van szó.Intézmény nevet nem írok.

Vannak nappalis hallgatók meg levelezős hallgatók.

A levelezős hallgatóknak egy adott tárgy sokkal könnyebb.Míg a nappalisok közül sokan 3. alkalommal veszik fel.

A levelezősök kapnak "ajándékba" 30 pontot, vagyis 30 százalékról indul a vizsgájuk.Ez egy beadandó munkát jelent,de olyan könnyűt, hogy egy ügyesebb középiskolás megcsinálná.

Ez diszkrimináció.

Vagy, mivel nagy a hiszti,hogy lemorzsolódás van, meg sok az elégtelen, a levelezősök jobb eredményeit akarják a statisztikák kozmetikázására használni.

2023. dec. 3. 22:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%

Én láttam már olyat vizsgán, hogy az előttem lévő srác full pacekul vizsgázott szóban, a kötelezőn kívül az ajánlottat is elolvasta azok alapján, amiket mondott, aztán megbukott. Csak hát egy előadás után a tanár közölte vele négyszemközt (igazából hallottam, de rajtam kívül más már nem volt ott az érintett hallgatón, meg az oktatón kívül), hogy elsőre meg fogja buktatni, ha törik, ha szakad, mert a srác nyíltan meleg és ez nem tetszett a drága vizsgáztatónak. Ezt nem tudod bizonyítani.

Amit te írtál, meg simán meg lehet csinálni hivatalosan is, csak úgy kell írni a követelményrendszert.

2023. dec. 4. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!