Titeket ért már diszkrimináció Magyarországon?
Figyelt kérdés
Ha igen , mi történt?2023. aug. 24. 11:02
1/25 anonim válasza:
Igen.
Kisebb kacsamellet kaptam az ètteremben, mint a màsik asztalnàl levő ember.
2/25 anonim válasza:
Természetesen,sorozatosan mint minden gyermektelent.
3/25 anonim válasza:
Nem kívánatos LMBTQ propagandával árasztanak el, pedig én erre nem vagyok vevő. Ezzel diszkriminálnak mint normális embert.
4/25 anonim válasza:
Nem kormánypárti szavazóként, nem nagycsaládosként minden nap ér valamilyen diszkrimináció.
5/25 anonim válasza:
Igen, szórakozóhelyen magasabb belépőt kellett fizetnem, mint a lányoknak.
7/25 anonim válasza:
Cigányként szinte mindennap ér diszkrimináció függetlenül attól, hogy 2 diplomával, stabil munkahellyel rendelkezem. Na de nem baj, pár évtized és fordítva lesz minden. Jöhet a lepontozás. :)
8/25 anonim válasza:
7: a kommented vége meggyőzött arról, hogy téged jogosan ért.
9/25 anonim válasza:
#7 miért várod, hogy máshogy álljanak hozzád, ha ugyanezt tennéd Te is...."Na de nem baj, pár évtized és fordítva lesz minden"
Tipikus C ráadásul egy újabb példa, hogy a diplomádsal észt nem kapsz...
10/25 anonim válasza:
Amikor fiatalon munka nélkül voltam, utánanéztem a segélyeknek, támogatásoknak, de semmire nem voltam jogosult, mert nem voltam hátrányos helyzetű. Eléggé elszomorított, hogy a cigányok meg bármi kérdés nélkül kapták a pénzt, pedig soha 1 percet nem dolgoztak, én meg semmit se kaptam átmeneti segítségként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!