Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket ért már diszkrimináció...

Titeket ért már diszkrimináció Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ha igen , mi történt?
2023. aug. 24. 11:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok pesti, szóval nem.
2023. aug. 24. 11:29
 12/25 anonim ***** válasza:
28%

9# "miért várod, hogy máshogy álljanak hozzád, ha ugyanezt tennéd Te is...."Na de nem baj, pár évtized és fordítva lesz minden"

Talán azér ilyen a hozzáálása kiskomám, mert ti ilyenek vagytok vele. Amijen az aggyisten, olyan a fogaggyisten.

"Tipikus C ráadásul egy újabb példa, hogy a diplomádsal észt nem kapsz..."

Pont, hogy azt mutassa, hogy értelmes, hiszen implementálja amit tanult tőletek

2023. aug. 24. 11:34
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

Nincs gyerekem és kocsival próbálok bejutni az agglomerációból a fővárosba a munkahelyemre. (Nem, nem én költöztem ki az agglomerációba, hanem már a szüleim is itt születtek)

Skandallum mindkettő.

2023. aug. 24. 11:39
 14/25 anonim ***** válasza:
62%

12# "Talán azér ilyen a hozzáálása kiskomám, mert ti ilyenek vagytok vele. Amijen az aggyisten, olyan a fogaggyisten."

Szép magyar szavak hangzottak el itt.

Talán azért ilyen a hozzáállása kiskomám, mert ti ilyenek vagytok vele. Amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten.

2023. aug. 24. 11:40
 15/25 anonim ***** válasza:
12# ez nem válasz...
2023. aug. 24. 11:40
 16/25 anonim ***** válasza:
52%

Folyamatosan abban élek.

Fiatal koromban úgy alakult az életem, hogy nem jött össze a gyermek vállalása. Nos, ha ez nem elég, hogy így alakult az életem, a jelenben is hátrányosan különböztetnek meg ezért és a múltamra is megpróbálják kivetíteni ezt úgy, hogy visszamenőlegesen büntetnek egy olyan körülményért, amiről akkor még nem volt sejthető sem, hogy azért engem valaha büntetni fognak. A ellentmondásos része az ennek az egésznek, hogy pont az egymást követő kormányok alakították úgy az életfeltételeket ebben az országban, amelynek következményeként nem mertem első sorban belevágni a gyerek projektbe. Se lakásom, se stabil megélhetésem, karrierem nem volt, és erre esélyem sem volt, amikor "azt a kort" éltem. Ami különösen rosszul esik, hogy az adóbevételek újraosztogatásakor sem veszik figyelembe azt, hogy tisztességgel végig dolgoztam az életemet ÉS tisztességgel leadóztam az összes bevételemet, befizettem az összes járulékomat. Erre még jó a IV. osztályú állatpolgár ebben az országban, - de ezen kívül semmire!

2023. aug. 24. 11:41
 17/25 anonim ***** válasza:
75%

Van egy szép nagy lakásom, autóm, megfelelő munkám.

Reggel vittem a gyereket oviba, utána mentem érte...aztán ezt az idilt a nőm megunta és a gyerekkel együtt lelépett az anyjàhoz ahol 4en laktak 1 szobaban.

A rendőrökkel kimentünk, bemutattam hova van bejelentve a gyerek így hazahoztam.

Pár nap múlva elvitte a gyereket oviból előttem és 1 hónapra elrejtőztek.

Stb stb.

A diszkrimináció ami ért az az 1. Tárgyaláson volt, ahol megtörtént az ismertetés és ideigleinesen az anyánál helyezték el a gyereket...

Mire fel?

2023. aug. 24. 11:57
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

15. Miért is nem? Látja, hogy milyenek vagytok a romákkal. Hát ő is olyan lesz, mert ezt tanulta

Az pedig a magas értelmet mutatja, hogy alkalmazza a máshol tanultakat😅

Vágod tesa?

2023. aug. 24. 12:00
 19/25 anonim ***** válasza:
19%

Férfiként nem engedtek be egy csak lányoknak rendezett bulira, mondván, hogy ott úgyis mindenki leszbikus.

Pedig ingyen pia meg tánc is meg volt hirdetve.

2023. aug. 24. 12:30
 20/25 anonim ***** válasza:
40%

Ézd meg a válaszokat, ostobaság, rasszizmus, náci hiszti. Normális emberként monden nap diszkrimináció ér.

Melegkènt mindennapoa bzizást kell hallgatnom.

2023. aug. 24. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!