Mondjuk első lépésnek egy normális ellenzék kellene, ha már annyira kormányt akartok váltani.
2023. dec. 3. 14:53
22/30 anonim válasza:
Szerintem az lesz a vége, hogy összeverődik 20-50 ezer dühös ember, és addig mennek, amíg az összes bűnöző lógni fog.
Nem szeretném, mert ez nem jó, de szerintem ez lesz....csaucseszku megoldás.
2023. dec. 3. 14:56
23/30 anonim válasza:
Még az is lehet, hogy ez lenne a megoldás. Vagy minimum elkergetni a teljes politikai elitet.
2023. dec. 3. 15:09
24/30 árokpart válasza:
21-es Miért neked ez jó, hogy szinte semmit nem kapsz a pénzedért?
2023. dec. 3. 15:45
25/30 árokpart válasza:
21-es Mármint az üzletekben a magas infláció miatt.
2023. dec. 3. 15:46
26/30 anonim válasza:
17
Válaszolni te sem tudtál. Írd le a párt nevét, hogy melyikre kell a fidesz ellenében?
2023. dec. 4. 00:07
27/30 anonim válasza:
Én azt honnan tudhatnám, hogy te milyen beállítottságú vagy?
Miattam szavazhatsz a DK-ra, Momentumra, LMP-re, 2RK-ra, Jobbikra, stb. Ez az öt amit felsoroltam teljesen különbözik egymástól ideológiában és a palettán elfoglalt helyük szerint is.
Csak ne annak alapján ítéld meg őket, hogy az orbánisták és a lakájmédia mit mond róluk.
2023. dec. 4. 11:49
28/30 anonim válasza:
Hypno jól mondja, és ez a kényszeres "mondj egy nevet, hogy besározhassam" annyira szánalmas próbálkozás, de jól visszaadja a rendszer működését.
2023. dec. 4. 11:51
29/30 anonim válasza:
28
Na álljon meg a menet. Nekem ne szövegeljen itt senki olyan a "rendszer működéséről", amikor ha meghallják, hogy valaki fideszes, egyből üvölteni és mocskolódni kezdenek az illetővel. Aki ilyen előemberi reakciókra képes, őt milyen rendszer tett ilyen gyűlölködő marhává?
Egyébként átszavazok a Mi Hazánkra.
Kitalálom: ez sem jó, de, hogy akkor melyik a jó, arról még nektek sincs lövésetek sem.
2023. dec. 4. 16:34
30/30 anonim válasza:
A jelenlegi felhozatal nem méltó a figyelmünkre. Sajnos. Nincs értelme sorolni,mert a tettek beszélnek,helyettük. Egy eseményt sem tudok felsorolni,amely megütött volna valamilyen nívót. Bla bla megy a mi pénzünkből,de érdemi munka nem. Ezt felválthatna az ügyek mellett vitt felelősség vállalás,dolgok melletti kiállás,bármi áron,színjáték,haszonlesés nélkül,kilépve a konfortzónából. A tét nélküli kordonbontogatás pont nem ez. Fajsúlyos,kényelmetlen dolgok mellé kell társadalmi többséget szerezni,hiteles képviselettel. Amíg ez nincs.... kifogás van,úgy ne is várjon senki változást. Megélhetési politikusaink vannak,biztonsági játékosok. A saját megmaradt biztonságukra játszanak. Megalkuvók,hiteltelen,gyáva szájhősök. Sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!