Jöhet valaha olyan párt, ami alternatívája a Fidesznek?
Én alapvetően a Fideszre szavaztam a legutóbb.
2018-ban és 2014-ben viszont a Jobbikra.2018-ban lett volna lehetősége a Jobbiknak leváltania,de nem adtak bele anyait, apait.
Én is szeretném leváltani a Fideszt, hiába szavaztam rájuk legutóbb.
Alapvetően az a probléma,hogy nincs alternatíva, olyan alternatíva, ami megfelel egy jobboldali nézetű,nemzeti érzelmű embernek.
Az ellenzéki összefogással az volt a probléma,hogy azokat a módszereket vezették volna be, amik már egyszer megbuktak, illetve nyugatról másolt módszereket, amik ott helyben is vitatottak és kártékonyak.PL:Lmbtq politika, iskolai érzékenyítés.Túlzott kisebbségvédelem, nyitott ajtók politikája...stb
Ezek a dolgok teljes mértékben elfogadhatatlanok, ahogy mondják mostanában "red flag".
Annál, amiket ők szerettek volna, még a Fidesz is jobb, de a kérdés nem erről szól.Hanem arról,hogy jön-e végre olyan politikai erő, ami jobb a Fidesznél?
"Én is szeretném leváltani a Fideszt, hiába szavaztam rájuk legutóbb"
Dehogy szeretnéd :)
Általában az ember nem válasza a becstelenséget, a korrupciót, a teljes gerinctelenséget mint "kisebbik rosszt".
Akik a fideszre szavaznak azok maguk is romlott emberek, vagy ki vannak szolgáltatva a megélhetésük miatt, vagy olyan helyzetbe hozta őket a korrupt állam.
1#
Nem komolyan vehetőek.
2#
Tévedsz.
Pusztán ideológiailag közelebb állnak hozzám, mint a szivárvány zászlós összefogás.
Ennyi.
Olyanra nem szavazok, akikkel alap kérdésekben nem értek egyet.
Aki a fideszre szavaz, az a becstelenségre, a magyarok pénzének az elsikkasztására, a sajtószabadság felszámolására szavaz, az oroszországhoz tartozásra, a demokrácia felszámolására, a kastélyok, földek ellopására, az országunk évtizedekre eladósítására szavaz.
Magyar emberek százezreit teszi tönkre a fidesz-NER rák, hogy maguknak szállodák, yachtok, helikopterek, ferrarik, porschék legyenek.
Aki a fideszre szavaz, és nem kényszerből akarata ellenére teszi, az egy becstelen szar, ez azért legyen tiszta mindenkinek.
Orbán úr helyesen döntött úgy, hogy Putyin úr pincsikutyája lesz.
Nehogy már demokrácia legyen, és a tagországok közösen döntsenek!!
Ebből nem kérünk!!
Nekünk mondja meg Putyin úr, mi a helyes!!
7
Na pont az ilyen mániás gondolkodásúakkal nem akarok egy táborba tartozni. Akkor inkább 10x a fidesz.
TE magad vagy a fidesz 8# Becstelen kamu agitátor, aki idejön álpolitizálni, mert gondolom ez a munkája, közpénzből.
Szomorú ez nagyon ...és ma még te, holnap már egy csomó AI fogja ezt a hazug szart művelni itt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!