Jöhet valaha olyan párt, ami alternatívája a Fidesznek?
Én alapvetően a Fideszre szavaztam a legutóbb.
2018-ban és 2014-ben viszont a Jobbikra.2018-ban lett volna lehetősége a Jobbiknak leváltania,de nem adtak bele anyait, apait.
Én is szeretném leváltani a Fideszt, hiába szavaztam rájuk legutóbb.
Alapvetően az a probléma,hogy nincs alternatíva, olyan alternatíva, ami megfelel egy jobboldali nézetű,nemzeti érzelmű embernek.
Az ellenzéki összefogással az volt a probléma,hogy azokat a módszereket vezették volna be, amik már egyszer megbuktak, illetve nyugatról másolt módszereket, amik ott helyben is vitatottak és kártékonyak.PL:Lmbtq politika, iskolai érzékenyítés.Túlzott kisebbségvédelem, nyitott ajtók politikája...stb
Ezek a dolgok teljes mértékben elfogadhatatlanok, ahogy mondják mostanában "red flag".
Annál, amiket ők szerettek volna, még a Fidesz is jobb, de a kérdés nem erről szól.Hanem arról,hogy jön-e végre olyan politikai erő, ami jobb a Fidesznél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!