Orbán Viktor mondott valaha igazat?
Figyelt kérdés
szerintem nem lenne rá képes2023. nov. 15. 22:49
1/17 anonim válasza:
Attól tartok, hogy egyik politikus se mond igazat.
2/17 anonim válasza:
Kinek a nevéhez is kötődik a XXI. század legnagyobb hazugságcunamija és annak kiszivárgása? Én a helyedben nem erőltetném, de hát te tudod... :)
3/17 anonim válasza:
Őszöd khm... őszödi beszéd. De szép is volt, régi szép idők.
4/17 anonim válasza:
2-es 3-as igazi agymosottak vagytok.
A valódi kérdés,hogy lesz e felcsúti beszéd? Ja nem,mert Orbán gazdátok sosem fogja felvállalni hogy mit műve az országgal.
Gyurcsány ezt legalább megtette.
5/17 árokpart válasza:
4-es Itt van parancsolj: [link]
7/17 árokpart válasza:
Az előző rossz itt van:Orbán Viktor 2022 július 15-ei Kossuth rádióban történt beszéde.
8/17 anonim válasza:
#7: Szerintem, pihenj le. Majd holnapra összeszeded magad... :)
9/17 árokpart válasza:
8-as Hallgasd meg fent van a Youtube-on csak nem másolható a videó.
10/17 anonim válasza:
Ne védd a gazdádat.
Te is jol tudod hogy a mai napig fosik az összes Feribától. És ezert a sok gyurcsanyozas,holott reges reg nem indult semmilyen valasztason. Csupán a pártja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!