Lehetne a kövérekkel több egészségügyi hozzájárulást fizettetni?
Születik egy genetikailag hízásra hajlamos, most ezen mit büntetsz?
Nem old meg semmit a többletpénz, plusz még fizetni se tud miből, mert a betegsége bekorlátozza még a munkában is.
Párom pajzsmirigyes, ha nem eszik egy hétig semmit akkor se fogy egy kilót se, max az a -3-4 kiló ballaszt nameg víz...
Nekem + 15 kg-om van mert amikor a versenysúlyomon éltem (70 kg) mindenki attól tartott, hogy rákos vagyok! :D
Mellesleg ha akarok sem tudok még 100 kg közelébe se jutni...
Igen, úgy mint az autósoknál a kötelező biztosítás megállapításakor, aki sok balesetet okoz, annak magasabb a díja.
Magas BMI = több adó. Én sovány vagyok, hehe.
Ahol a BMI-ben mérik az egészséget, ott a BMI szerint sovány sem tekinthető egészségesnek.
Egyébként a BMI-t ki állapítaná meg, és milyen időközönként lenne felülvizsgálva a Gyakori Kérdések alternatív valóságában?
Egészséges emberek sokkal jobban terhelik az államkasszát, mert lehet utánuk 90 éves korukig fizetni a nyugdíjat. Az egészségtelenek meg nyugdíjba menés után egy-két évvel már halottak is. Remélem, nem gondolod, hogy az a ló_asz egészségügyi ellátás, aminél az átlag ember hamarabb feldobja a talpát, minthogy a várólistán sorra kerülne, többet költ a betegek gyógyíttatására, mint amivel a nyugdíjkifizetések terhelik az államkasszát.
Nem vagyok se kövér, se dohányos, csak mondom...
Magyar egészségügy =
- Első a TB pénz az mindíg meglegyen a páciens után
- Második a WHO statisztika kitöltése az összes vonatkozó kérdéseivel (cookie policy).
- Harmadik a kezelési protokolok aláiratása.
- Végül és utolsó sorban ellátnak, ha már nagyon muszáj, de csak épp, hogy meg ne halj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!