Fegyelmi eljárás indult a Donáth Annát kritizáló momentumos politikus ellen. Milyen büntetést szánnál neki?
6:
azért a totál pártfegyelem és a dk-s rendezvényen lehülyézem a párt egyik vezetőjét és még 2 fontos embert is belekeverek között van különbség.
ma 12:16 Valóban.
Ezért is írtam ma 11:00-kori hozzászólásomban, hogy így már más. Igaz, nem jeleztem talán egyértelműen, hogy a ma 09:58-kori hozzászóló vagyok.
13-as, kiről van szó egyébként?
Normális hírforrás is írt róla (pl. telex, 24.hu)?
Közben megtaláltam a hírt a 24.hu-n.
Nyirati Klára bajai polgármesterről van szó.
Mondjuk, nem is lennék meglepve, ha eleve ez lett volna a terve. Azért van némi igazság az ő nézőpontjából is. Ha azt akarja hogy a DK-sok rá is szavazzanak, és ne szarvacskát rajzoljanak a karikájára a szavazólapon, akkor bizony magyarázkodni kell. És nem mellesleg bizonyítani is polgármesterként. Mondjuk, nem tudom, hogy hogyan teljesített.
Na meg ugye az se árt, ha nem indítanak egymásra jelölteket...
Hát ez egy nehezen érthető történet.
Nyilván úgy lett polgármester 4 éve, hogy megegyezés volt, hogy ott a dk nem indít.
18-as, ha az a polgármester helyben népszerű és van esélye újbóli győzelemre, nyilván újra őt indítanák.
Nyilván van egy csomó hely, ahol nem egyértelmű, hogy győzne, vagy éppenséggel egyértelmű, hogy nem győzne. Ott van miről tárgyalni.
18: és nem indítottak.
Nyilván az eddig regnáló polgármestereket indítják a pártok újra, így nem érthető, hogy ez az egész minek kellett a polgármester-asszonynak.
Az egy dolog, hogy fent Pesten feszültség van a pártvezetések között, de attól még helyben mehet az együttműködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!