Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fegyelmi eljárás indult a...

Fegyelmi eljárás indult a Donáth Annát kritizáló momentumos politikus ellen. Milyen büntetést szánnál neki?

Figyelt kérdés
[link]

#momentum #Gyurcsány #DK #Nyirati Klára
2023. dec. 1. 09:01
A kérdező szavazást indított:
Kizárás.
MZP-vel kell kiállnia vitázni.
Gyurcsány kilövetheti a szemét.
Semmit, ez bele kell férjen egy demokratikus párt életébe.
17 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
35%
Meghallgattatnám vele Orbán Viktor összes beszédét. Majd ugyanezt visszafelé.
2023. dec. 1. 09:01
 2/21 anonim ***** válasza:
40%
Leszíjazni és Anna megdugja őt.
2023. dec. 1. 09:11
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

Semmilyet, mert neki van igaza.

Én a helyében megmondanám nyilvánosan, hogy ha a fegyelmi eljárás során elmarasztalnak, akkor ágyő, megyek át a DK-ba, Annácska meg rombolhatja tovább jobb sorsra érdemes pártocskáját.

2023. dec. 1. 09:23
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is belefér az Ön kritika a párton belül, gondolom én, hogy a fegyelmi eljárás azért megy, mert a kritikát nem házon belül, hanem a nyilvánosság előtt tette az illető.

Nem tudom, de én nagyon kiváncsi leszek, hogy ez a Donáth Anna vezetett politikai kommunikációnak mi lesz az eredménye, valóban meg tudja erősíteni a Momentumot, vagy pedig vissza üt és a saját szavazóik is kiábrándulnak belőlük. Meglátjuk merre megy a mutatójuk.

2023. dec. 1. 09:43
 5/21 anonim ***** válasza:
79%
3: az egy dolog, hogy igaza van-e, szerintem sem a kritikával van a gond, hanem azzal, hogy ezt kifelé, a másik párt rendezvényén mondta el.
2023. dec. 1. 09:52
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagyok se momentumos, se DK-s, más ellenzéki párt szimpatizánsa vagyok.

Szerintem valóban nem a legszerencsésebb kijelentése volt Donáth Annának.

Másfelől szerintem régen rossz, ha rejtegetni kell azt, hogy nem értünk egyet a párt fő emberével.

Szerintem ezért nem kellett volna fegyelmit indítani.

A fegyelmi lehet, hogy egy üzenet a többieknek, hogy fogják be a szájukat, totál pártfegyelem kell, mindenki kussol, és bólogat a vezetés akarata szerint. Na ez van a Fideszben. Mondjuk, lehet, hogy ettől is lettek erősek, de nekem az ilyen erő baromira nem szimpatikus.

Viszont nem tudhatjuk, hogy mi van még a háttérben, lehet, hogy ez egy utolsó csepp volt a pohárban, lehet, hogy már évek óta totál bomlasztó a magatartása, stb. csak hát semmiért se indítottak ellene még fegyelmit, és most az egészet egyben tárgyalják, vagy legalábbis mérlegelik, és egy csip-csup ügyre hivatkozva az összes ügyét figyelembe véve hoznak határozatot.

Büntetés általában szerintem ilyen esetben lehet figyelmeztetés, ill. legsúlyosabb esetben pártból való kizárás. Ezt nem hinném, ha csak erről az egy ügyről van szó, nincs mögötte semmi más, pl. más polgármesterjelöltet akarnak helyette indítani.

A Momentum nagyon határozottan építi azt az arculatát, hogy utálja a Fideszt, utálja a DK-t, de azért fű alatt mégis meg kell egyezniük, együtt kell majd működniük, csak még megy a farokméregetés, és ez valóban ellentmondásos. Erre beszól valaki, hogy de hát lapostetves a farkunk, és ez nem jó. Hát igen. mehetnének farokméregetés helyett orvoshoz, nem pedig azt bántani, aki kimondta, hogy gáz van.

DA, és a Momentum direktívája, hogy fúj DK helyett inkább azt kellene mondani, hogy mivel nem értenek egyet, ill. mivel értenek egyet a többi párt dolgaival. Ez így nem egyenes.

Amit mondtak, hogy hitelesség, nos, hát a Momentumnak is vannak hibái ezen a téren, még Donáth Annának is. Szerintem nem egymás szapulásával kéne foglalkozni önmagunk meghatározásakor, mert akkor csak röhög Orbán.

2023. dec. 1. 09:58
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Kénytelen lenne napokig M1-et nézni. Reklám nélkül.
2023. dec. 1. 10:07
 8/21 anonim ***** válasza:
40%
Játsszák le egy kick-box meccsel.
2023. dec. 1. 10:08
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha én lennék a "vádlott", azt kérném büntetésnek, hogy Donáth Anna erőszakoljon meg.
2023. dec. 1. 10:34
 10/21 anonim ***** válasza:
92%

ma 09:58

Lehet, hogy figyelmetlenül olvastam, ill. nem követtem az eseményeke, de ha ez egy másik párt rendezvényén mondta, akkor az tényleg gáz valamelyest.

Azért lehet, hogy én is adnék neki egy figyelmeztetést minimum. Ha vannak más ügyek is, ami miatt már zabosak rá, akkor meg tényleg felhasználnám ellene ezt, és szépen kizárnáám. Az, hogy átül a DK-ba, momentumosként pont leszarnám: annál a pár hónapnál már nem oszt, nem szoroz. Következőnél meg olyan jelöltet indítani aki nála jobb.

2023. dec. 1. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!