A Momentumosok nagyranőtt gazdag unatkozó gyerekek, akik politikusosat játszanak?
Figyelt kérdés
Donáth, Cseh, Fekete-Győr, Hajnal stb. megnyilvánulásai ezt a képét sugározzák magukról.2021. nov. 25. 20:12
2/16 anonim válasza:
A Momentumosok a tipikus városi liberálisok
3/16 anonim válasza:
Épp ugyanezt mondtam én is a jóllakott-pihentagyú fideszfélékről 30 éve. Azóta se látott valódi emberélet-problémákat egyik se. Meg is látszik a kampánytémáikon, mikkel van tele a fejük. Mintha nem ebben az országban élnének.
4/16 anonim válasza:
Ennèl rosszabbak. Pszichopata/szociopata elmebetegek.
5/16 anonim válasza:
Hát kb
Annyit hozzátenném, hogy alapvetően a Rákosista, Kádárista vezetők családfájának folytatása majdnem mindegyik.
6/16 anonim válasza:
Kedves jiddis fiatalok mind! Dob utca környékén nevelkedtek!
7/16 anonim válasza:
Nem. A nagyra (hájas seggűre) nőtt gyerekek azok Rezsi Szilárd, Tállai, stb.
8/16 anonim válasza:
Mondom, hogy azok! Együtt nevelkedtünk Fekete-Györrel! Csak én fél jiddis vok ö teljes!
9/16 anonim válasza:
Ha nem politikusosat játszanának, akkor lehet éppen egy eldugott padláson szerveznének piramisjátékokat
10/16 anonim válasza:
Szia 6-os! Ezen nem lepődtem meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!