Mit szóltok a baloldali városvezetéshez? Budapest szégyenszemre lebénult egy kis hótól.
#19: Ha ekkora törvénytelenséget követett el, akkor miért nem tudják bizonyítani és felelősségre vonni?
A Lánchíd meg éppenséggel előbb elkészült, de mindegy.
Majd a választások után meglátjuk, hogy az ellenzékiek mennyire fogják a hasukat röhögve :)
"Én is Budapesten élek és emlékszem, mennyit fejlődött a város 2010-2019 között és mennyit 2019 óta."
Tarlósnak egész pontosan hányszor kellett Coviddal megküzdenie? Hányszor kellett kormányzati adóelvonásokkal és adóemelésekkel megbírkóznia? Hányszor tiltották meg neki az adóemelést? Hányszor tört ki nála háború és szabadultak el a rezsi árak? Hányszor kellett bármilyen ellenszélben is helytállnia?
Ellenben az biztos, hogy Tarlós volt az, akinek az idejében a főváros minden adósságát átvállalta az állam a '14-es adósságkonszolidáció keretében.
Innentől kezdve mégis milyen valid összehasonlítási alapod meg? Semmilyen.
"Az én városom is "lebénult" annyira mint Budapest, pedig itt jobboldali városvezetés van"
Az én jobboldali városvezetésem meg elintézte hogy hó helyett eső essen, így nem volt semmi probléma (legalábbis a hóval). Van még mit tanulniuk ezeknek a balosoknak...
Én ma egész nap autóztam és egyáltalán nem volt lebénulva Budapest.
Nyilván a KRESZ kimondja, hogy az időjárási és útviszonyoknak megfelelően kell közlekedni ennek megfelelően hosszabb volt a menetidő. De igazából lebénulásról nem lehet beszélni.
Tarlós is alkalmatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!