BUDAPESTIEK! Mi a véleményetek az ellenzéki városvezetés elmúlt másfél évi munkájáról?
Pont az van, ami várható volt.
Stagnálás, egy helyben toporgás.
De, mit is várhatnánk egy vízfejű bandától?
Az, hogy néhány vödör sárga festéktől nem lett zöldebb Budapest, csak több dugó lett, ezáltal még több szennyezőanyag a levegőben.
Üres ígérgetések voltak csak Karácsony részéről, sosem akart ő főpolgármester lenni, csak ugródeszkának használja, hogy miniszterelnök lehessen.
Itt van egy ígéretfigyelő oldal ami 2019-es önkormányzati választásokon tett ígéretek betartásának arányát nézi.
Karácsony Gergely az ígéreteinek mindössze 14,4%-át valósította meg, 5,2 részben teljesült és mindössze 19 van folyamatban.
Ezzel szemben mondjuk egy Márky-Zay Péter Hódmezővásárhelyen az ígéreteinek 74,5%-át megvalósította és további 16,4 folyamatban van.
Én Karácsonyra szavaztam, de a fideszbirkáknál sokkal szánalmasabbnak tartalak téged, aki szerint nem legitim kérdés, hogy mennyit tett Karácsony az elmúlt másfél évben.
#7-es
Már egy egyszerű kérdést se szabad feltenni? XD
Mellesleg Mi Hazánkos vagyok.
Stagálás, de nem rossz ez ahhoz képest, hogy a fidesz megvont minden állami pénzt, és ott tesz keresztbe a városvezetésnek, ahol tud.
És sok helyen tud a rendeleti kormányzásban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!