BUDAPESTIEK! Mi a véleményetek az ellenzéki városvezetés elmúlt másfél évi munkájáról?
Mást vártam. Azt hittem, hogy a biciklisávok átgondoltabbak lesznek, sok helyen amúgy is ott voltak csak újra festették ami meg lett rossz helyre került. A méh legelőnek sem örülök, vidéken hasznosabb az ilyen, illetve vannak kimondottan ajánlat növények a méheknek, az összes mutatós és nem csak gaz. A 3metró vonalán az ivókút szintén felesleges, senki sem használja, más dolgot nem nagyon tudok amit csinált.
Tudom, kevés a pénz viszont az 1es villamos vonalán minden megállóban több plakát is hirdeti, hogy felújítja a hidat és mennyit tett érte. Jó, hogy fellesz újítva, de ilyen helyzetben csak pénzkidobás ezt reklámozni.
"Mellesleg Mi Hazánkos vagyok."
Ezt mondtam én is, fideszbirka vagy. Csak te még külön igényled a cigányozást is mellé.
Te meg a komcsizást igényled, töki. :D
#12. Ja szoval aki jobboldali az rögtön fideszbirka álljon akárhol is XD
Jó kis kollektívizálás, kik is csinálták ezt korábban? xd
16: a kormány teljesítményénél is beleszámolod ezt?
Csak kérdem.
17, a kormány saját maga dönt arról, hova mennyi pénzt juttat, semmi és senki nem befolyásolja a döntéseiket, senki nem áll felettük. Az önkormányzatokkal nem ez a helyzet, teljesen mindegy, ellenzéki vagy kormánypárti.
Nálunk pl fideszes a városvezetés. Az első dolguk volt tavaly kirúgni az összes alvállalkozót, akik a zöldterületeket kezelték. Anyák napján voltunk három temetőben, amit a város tart fenn, térdig ért a fű, sikerült is kullanccsal hazamenni. Mondjuk ugyanez a város magasról tesz arra, hogy nem szedhet bérleti díjat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!