Mi a véleményetek arról, hogy az új adótörvény szerint Orbán 5 miiliót, Kövér 6 milliót nyer, továbbá akik havi 24o. 000. -Ft alatt keresnek, kb 5500. -Ft-tal lesz kevesebb a fizetése?
Figyelt kérdés
2010. okt. 20. 18:46
1/12 anonim válasza:
Mint vállakozók nem csak ők nyernek! Senki nem mondta, hogy a szegényeket fogja segíteni! Nem kellett volna rá szavazni!
2/12 anonim válasza:
bár a 240 alatti fizunál elég nagy a szórás
3/12 anonim válasza:
Igen ez az. A fidesz azt mondta, hogy majd kevesebbet kell fizetni, de azt nem mondta, hogy kik.
4/12 anonim válasza:
Ezért mondtam, hogy kártérítésre köteleznék mindenkit aki a fideszre szavazott és szétosztanám a megkárosítottak közt.
5/12 anonim válasza:
"Ezért mondtam, hogy kártérítésre köteleznék mindenkit aki a fideszre szavazott és szétosztanám a megkárosítottak közt.
ha az MSZP-re szavazol ugyanezt kérhetnéd, ugyanígy vernyákolnál!
Utálom az összeset!
6/12 A kérdező kommentje:
Valóban,a 240.000.-Ft alatt nagy a szórás,de érdemes elgongolkodni,hogy nem több,hanem kevesebb lesz a fizetésed.A gazdagok természetesen sokat nyernek!
2010. okt. 20. 19:10
7/12 anonim válasza:
Természetesen az MSZP szavazókat is.
8/12 anonim válasza:
18:56
Mekkorra kártérítést fizethetnétek ti az elmúlt 8 évért! gondolj csak bele bzd+!
9/12 anonim válasza:
19:10
Nem a gazdagok nyernek, hanem a középosztály. Akik a bolsik alatt mindig a legtöbbet vesztettek. Mert a szocik politikája a multináci tőke kiszolgálására, a gazdagok még gazdagabbá tételére és a segélyezésre épült. Így tudták fenntartani hatalmukat. S mivel a középosztály nagy része nem MSZP szavazó, hát őket lehetett pumpolni a végtelenségig.
10/12 A kérdező kommentje:
A 18.56-nak!Kinek szegezted a kerdest,egyebkent mindket part mar bukott egyszer,tehat előttem nullak!!
2010. okt. 20. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!