Ha kárpátaljai magyar férfi lennél, akkor bevonulnál a háborúba?
Figyelt kérdés
Ha besoroznának, bevonulnál?2023. nov. 25. 21:55
11/14 anonim válasza:
10
Vajon kiknek az érdeke a további harcolás?
Nem a közemberé, felőle már vége lenne!
Ha bármelyik fél feladja vége!
Az orszok tutira nem fogják!
Akkor ki tartja fent az egészet?
Hát a zelenszkij, de ő kicsoda?
Wiki szerint orosz származású!
Azt kéne, hogy mivel az ő érdeke menjen elöl a harcokban, ha túléli, mehet a folytatás, ha nem akkor meg legyen annyi!
12/14 anonim válasza:
Természetesen nem. Ez egy orosz-amerikai háború, a magyaroknak semmi közük hozzá, de még az ukránoknak sem sok. Ráadásul jobb lesz nekik független, semleges államként, mint amerikai bábállamként.
13/14 anonim válasza:
9#Nem vonultam volna be,de már be voltam vonultatva!Szval azok után semmiképpen se vonulnék be sehova!
Onnan is elmenekültem 2 év után.Nem a mi háborúnk.Mi csak megdögleni vagunk jók a hatalom pedig a bőrfotelből osztja a hősi kitüntetéseket!!
14/14 anonim válasza:
Eszem ágában sem lenne azért a mocsok országért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!