Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok miért kommentelnek...

Magyarok miért kommentelnek orosz álhíreket kárpátaljai magyar katonákról szóló cikkek alá?

Figyelt kérdés

Olvastam ellenzéki oldal Facebook bejegyzését kárpátaljai magyar katonákról, a kommentmezőt megnéztem, és szinte legtöbb komment orosz dezinforól szólt meg rengeteg oroszokat éljenző.

Kérdésem mi lett az emberekkel, olvastam norvég nőről aki úgy ment ki harcolni, és az alatt szinte csak őket dicsőítő hozzászólás volt, persze lefordítottam fordítóval.

Ezek a magyar emberek hozzászólásai:

Pl.: amikor 8 éven át 14 ezer orosz civilt gyilkoltak le az ukrán nácik miérz kussoltatok,

Büdös nácikkérz harcoltok

Bohócok

Nem is magyarok, álmagyarok

Kokósért harcoltok

Usa.földeket védtek

Nem kellett.volna húzogatni a medvebajszat

Legalább tisztelet tanulnak végre az ukranok, halál rajuk

Hajra Putyin

Hajrá Oroszország, hajrá nácimentesítés

Atomot rájuk

2023. nov. 22. 09:31
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Orosz kamuprofilok. Ők is tudnak magyarul írni, fordítóprogrammal.
2023. nov. 22. 09:41
 2/9 A kérdező kommentje:
De megnéztem valós profilok, sok családos ember.
2023. nov. 22. 09:46
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

A legjobb ilyen profilok nem pár naposak, hanem már egy ideje építik őket. A képeket átveszik az orosz VK-ról és összekapcsolják a profilokat, több ezer ilyen lehet, van miből valódinak tűnő kapcsolatokat építeni.

Lehet közöttük valódi magyar is, de normális magyar legfeljebb a nyelvtörvényt hánytorgatja fel, de nem élteti ennyire Putyint és Oroszországot.

Lehet még néhány Magyarországon élő orosz, de ők is minek lennének Magyarországon, ha annyira oda vannak Oroszországért?

2023. nov. 22. 09:57
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Kamuprofilok mögé bújt hazaárulók. Sajnos sokan vannak 😞
2023. nov. 22. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

"Lehet közöttük valódi magyar is, de normális magyar legfeljebb a nyelvtörvényt hánytorgatja fel, de nem élteti ennyire Putyint és Oroszországot."

Biztos vagy te ebben? Hány olyan nem normális hozzászóló van itt a GYK-n is, akik másról nem képesek beszélni, csak ukrán nácikról, az erős, tekintélyes medve oroszországról, ukrán népírtásról stb. stb. Sok a fotelforradalmár, ezt már megszokhattuk.

2023. nov. 22. 10:37
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

#5: Na és szerinted biztos, hogy ők mind echte magyarok?

Van a fideszpárti influenszer, FR Ádám, aki Kárpátaljáról jött, még ő sem szívleli a ruszkikat, amit művelnek. TRC Bandi csinált vele egy interjút és abban mondta el.

2023. nov. 22. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem biztos, hogy feltétlenül álhír, amit te annak vélsz.
2023. nov. 22. 12:26
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Mert szovjet édestestvéreink értünk harcolnak.
2023. nov. 22. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért gondoljátok, h az , aki nem a Slava Ukraini lemezt nyomja, az már egyből troll meg álprofil? 🙄
2023. nov. 24. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!