A balosok miért vannak annyira kiakadva azon, hogy Orbánék nem támogatják az Ukránokat?
Ilyen kis csóró ország mint a miénk aztán semmi ráhatással nem lenne arra háborúra. Eleve minek szóljunk bele... nem NATO tag Ukrajna, akit kötelességünk megvédeni. Ne játsszunk amerikát, hogy minden háborúba beletúrjuk az orrunkat.
Majd az ukránok és az oroszok lerendezik egymásközt, nekünk ebbe miért kellene beleszólnunk?
" Amikor kiderül, hogy sok ellenzéki hozzászóló szinte issza a vért naponta, akkor rögtön mind egyedi eset?"
Nem ezt mondtam, hanem éppen az ellenkezőjét: teljesen általános viselkedés, épp ez a lényeg. Mindössze annyival egészítettem ki, hogy ez nem ellenzék-specifikus viselkedés, hanem teljesen általános. Vért iszik az ellenzéki, meg a kormányoldali is, és mocskos dolgokat köpködnek emberek.
"A kérdésre visszatérve: semmi közünk az ukrán-orosz konfliktushoz."
Ezzel én személy szerint nem értek egyet, de elfogadom. Ugyanakkor, ha semmi közünk hozzá, akkor legyünk passzívak, és ne álljunk ki szinte minden nyilvános fórumon azzal az állásponttal, hogy Ukrajnát nem szabad támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!