A balosok miért vannak annyira kiakadva azon, hogy Orbánék nem támogatják az Ukránokat?
Ilyen kis csóró ország mint a miénk aztán semmi ráhatással nem lenne arra háborúra. Eleve minek szóljunk bele... nem NATO tag Ukrajna, akit kötelességünk megvédeni. Ne játsszunk amerikát, hogy minden háborúba beletúrjuk az orrunkat.
Majd az ukránok és az oroszok lerendezik egymásközt, nekünk ebbe miért kellene beleszólnunk?
8
Gondolom arra céloz, amit a mélydemokratáék tettek pl Drezdával.
"Gondolom arra céloz, amit a mélydemokratáék tettek pl Drezdával"
Egyre jobb :D
12
Talán nem kéne a polgári lakosság leöléséről ábrándozni.
"Talán nem kéne a polgári lakosság leöléséről ábrándozni."
Ahogy nem kellene mindent elhinni, csak azért mert elétették, hogy eltitkolják előled.
14
Ne te írd elő, hogy miről mit kötelező hinnem. Köszi.
"Ne te írd elő, hogy miről mit kötelező hinnem. Köszi."
Nem írok én elő neked semmit, de ha feltehetően megerősítetlen forrásból származó információt magától értetődő kész tényként terjesztesz, akkor azért minimum, hogy meg foglak kérdőjelezni.
És momentán ugyanennyit várnék el fordítva: ha valaki leírja, hogy az ukránok ki akarják irtani az oroszokat, akkor tedd fel a kérdést: tényleg?
16
Fogtam magam, és elkezdtem olvasni a hozzászólásokat az ellenzéki online sajtó oldalain. A saját szemem nem tud átverni.
De vártam valami hasonló reakciót...ezt az automatikus tagadást.
Ha neked kínos, hogy az ellenzéki táborban sok szavazó ezt így gondolja, akkor ezt leszel kedves velük megbeszélni.
"Ha neked kínos, hogy az ellenzéki táborban sok szavazó ezt így gondolja, akkor ezt leszel kedves velük megbeszélni."
Áh, oké: így már értem. Azt hittem, egy tipikus oroszhirek.hu jellegű forrásból származó "hírt" hoztál, hogy az ukránok nácik és ki akarják irtani az oroszokat.
Az, hogy melyik táborban melyik kommentelő hogy gondolja, azt hagyjuk. Az internet tele van kreténekkel, a kormányoldalon egy csomóan meg egész Ukrajnát szántanák be. Ennek semmi köze a kérdéshez.
19
"Áh, oké: így már értem. Azt hittem, egy tipikus oroszhirek.hu jellegű forrásból származó "hírt" hoztál, hogy az ukránok nácik és ki akarják irtani az oroszokat."
Már vártam, hogy mikor jössz valami legalja telexes hivatkozással, szerencsére ez elmaradt. Amikor kiderül, hogy sok ellenzéki hozzászóló szinte issza a vért naponta, akkor rögtön mind egyedi eset?
A kérdésre visszatérve: semmi közünk az ukrán-orosz konfliktushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!