Olyan vitát tudtok linkelni, ahol Puzsér gyenge volt, és leégette magát?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 22:01
11/17 anonim válasza:
Ha jól emlékszem volt 1 pere hajdú ellen.
És a bíróságon úgy felcukkolta magát hogy remegett a hangja és talán el is sírta magát.
12/17 anonim válasza:
Puzsér az utóbbi években folyamatosan leégeti magát. Én régen bírtam, de sajnos lement egy nagyon rossz szintre, ahová normális ember méltóságán alulinak érezné lemenni.
13/17 anonim válasza:
#12 Én is a legutóbbi időkben jó néhányszor észrevettem, hogy milyen tájékozatlan. Meg is lepődtem rajta, mert korábban sokkal okosabbnak gondoltam, és azt hittem hogy jobban utána néz a dolgoknak. De még mindig meg voltam győződve róla, csak tájékozatlan. Amióta viszont láttam, hogy ugyanolyan meggyőződéssel tudja mondani azt is, amiről egészen biztosan tudja, hogy nem igaz, azóta tényleg nagyot csalódtam benne.
14/17 anonim válasza:
Nem tartom egy intelligens embernek. Amolyan "szómágus": csak löki a véleményét meggyőző stílusban. Meg persze jó gyorsan, hogy nehogy a hallgatóságnak legyen ideje gondolkodni. De ha kielemezgetné bárki a mondatait, akkor igen könnyen látná az önellentmondásokat. A tájékozatlanságokról és tárgyi tévedéskről meg már ne is beszéljünk.
15/17 anonim válasza:
Igazából mikor ott van FAM vagy bárki, aki értelmes, sokszor nem tűnik túl okosnak Puzsér szerintem. Neki van karaktere, mások meg próbálják terelgetni a szellemi fölényükkel. Egy FAM tudása ezerszer nagyobb.
17/17 anonim válasza:
Csak olyan vitàja van. Egy rendkívül undorító (kívül-belül), ès visszataszító ócska alak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!