Olyan vitát tudtok linkelni, ahol Puzsér gyenge volt, és leégette magát?
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 22:01
3/17 anonim válasza:
Biztos van, de egyébként nagyon penge a srác, és kevés ember beszél nála szebben és kifejezőbben magyarul. Mondjuk vannak dolgok, amikben nem osztom a véleményét, de ez már más tészta.
4/17 anonim válasza:
Még az ősszel sétált velem szemben a Kálvin tértől a körút felé.
Na mondtam is, hogy ő komolyan gondolta a sétáló Budapestet.
5/17 anonim válasza:
Az MH-sok, pl. Toroczkai nagyon le szokták nyomni az intellektusukkal.
6/17 anonim válasza:
Torosszkai meg az intellektus egy mondatban? :D
7/17 anonim válasza:
5/6
Gondolom takonyckai hangosabban tudta üvölteni a zsidózást mint ahogy Puzsér érvelt.
8/17 anonim válasza:
Az könnyen lehet. Bár az átlag mihazánkos is tipikusan az intellektuálisak archetípusa. :D
9/17 anonim válasza:
7,8
Hát azért a balliberális szavazók sem mennének át egy iq teszten!
10/17 anonim válasza:
Én emlékszem egyre, amikor egész konkrétan hazudott. Méghozzá pont egy DK-ás trollkommandó által elterjesztett hazugságot tolt, amit korábban benyalt ő is, de akkor már tudta hogy nem igaz. Az igaz, hogy jó hangosan üvöltve mondta, ezért talán sokan el is hitték neki. Engem egyébként nem szokott zavarni ha üvölt, ő ilyen. Itt is csak az zavart, hogy tudatosan hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!