Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A bűnözőknek jelentős visszata...

A bűnözőknek jelentős visszatartó erő lenne, ha külföldi bérrabtartás lenne a magyar börtönök helyett? Afrika(Ruanda),Madagaszkár,Szibéria

2023. nov. 20. 03:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék, hogyan állna a szája ennek a díszpintynek, ha cerka szopós oldalára kerülne.

Ezek minden ilyen hülye gondolatuknál azt hiszik, hogy ők csakis jól jöhetnek ki belőle.

2023. nov. 20. 06:53
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Aki szerint az igazságszolgáltatás célja a bosszú, és nem a rehabilitáció az érzelemvezérelten gondolkozik, valószínűleg azért, mert nem tanult meg racionálisan, tények mentén érvelni, tehát a megoldást alapvetően az oktatási rendszer fejlesztésében látom.
2023. nov. 20. 07:44
 13/15 anonim ***** válasza:

#12 A kérdező nem sakkozik. Én sakkozom és sokat fejlődtem több síkon is.

A pszchopatákat, szociópatákat azokat tényleg ki kellene végezni, mert soha sem fogod rehabilitni. Jó film erre plmllllll a. Az országúti ámokfutó című film, a csávó legalább 50 ember megől, éd a főszereplőnl kamionnal tépeti ketté,.mert a barátnője nem képes lelőni azt, aki az életükre tőr.

2023. nov. 20. 08:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Nagyon tévút. Jó 20 évig éltem olyan közegben, ahol a bűnözés mindennapos volt. Egyet sem ismertem, aki úgy kezdett bele egy bűnténybe, hogy mi lesz, ha lebukok. Pont, hogy úgy követték el, hogy megfogom úszni, nem bukok le. Én is úgy kezdtem bele, van rizikó, de én úgy is megúszom, nem kapnak el. Régi szép emlékek és bejött, soha nem kaptak el.
2023. nov. 20. 09:22
 15/15 A kérdező kommentje:

8.

"

A gyakorlat azt mutatja, hogy a halálbüntetést viszonylag nehéz visszavonni, ha téves. "

Igen ezért kellenek a börik,csak azt nyirnám ki aki többszörösen bizonyitható vagy visszaeső!

12.

Semmilyen bosszú nincs itt, ez tisztán a bűnbanda felszámolása lenne!

14

Erre is lenne megoldás Én csak nagy vonalakban irtam le hogy lehet a mostaninál jóval hatékonyabban is csinálni.

Persze ez csakis úgy működne, ha olyan kormány lenne, aki a nép érdekeit nézi, ellenkező esetben visszafelé is elsülhet, ezért szigorúan ezeket a szabályokat be kell tartatni a politikusokkal és el kell venni a mentelmi jogaikat, ellenőrizhetővé kell tenni amit a MH tervez!

2023. nov. 20. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!