A bűnözőknek jelentős visszatartó erő lenne, ha külföldi bérrabtartás lenne a magyar börtönök helyett? Afrika(Ruanda),Madagaszkár,Szibéria
Azért kíváncsi lennék, hogyan állna a szája ennek a díszpintynek, ha cerka szopós oldalára kerülne.
Ezek minden ilyen hülye gondolatuknál azt hiszik, hogy ők csakis jól jöhetnek ki belőle.
#12 A kérdező nem sakkozik. Én sakkozom és sokat fejlődtem több síkon is.
A pszchopatákat, szociópatákat azokat tényleg ki kellene végezni, mert soha sem fogod rehabilitni. Jó film erre plmllllll a. Az országúti ámokfutó című film, a csávó legalább 50 ember megől, éd a főszereplőnl kamionnal tépeti ketté,.mert a barátnője nem képes lelőni azt, aki az életükre tőr.
8.
"
A gyakorlat azt mutatja, hogy a halálbüntetést viszonylag nehéz visszavonni, ha téves. "
Igen ezért kellenek a börik,csak azt nyirnám ki aki többszörösen bizonyitható vagy visszaeső!
12.
Semmilyen bosszú nincs itt, ez tisztán a bűnbanda felszámolása lenne!
14
Erre is lenne megoldás Én csak nagy vonalakban irtam le hogy lehet a mostaninál jóval hatékonyabban is csinálni.
Persze ez csakis úgy működne, ha olyan kormány lenne, aki a nép érdekeit nézi, ellenkező esetben visszafelé is elsülhet, ezért szigorúan ezeket a szabályokat be kell tartatni a politikusokkal és el kell venni a mentelmi jogaikat, ellenőrizhetővé kell tenni amit a MH tervez!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!