A fideszesek nem járnak kórházba, nem vesznek igénybe egészségügyi ellátást?
Nem tudom, én nem járok ilyen helyekre, de állítólag nincs a helyzet magaslatán az egészségügy.
Ezt csak a balliberális oldal hangoztatja, vagy tényleg így van?
Csak mert fideszesek nem igen beszélnek ilyenről.
Bár gondolom csak a balliberálisok vannak elkényelmesedve.
Jaj hullik egy kis vakoltak, és nekem kell vinni a wc papírt, na most mi lesz...
#10: Lehetne az is, hogy mindenki eldönti önkéntes alapon. Aki akarja, fizesse a TB-t, aki meg nem, az fizesse a magánt. Nekem nem éri meg a TB, ha neked igen, akkor hajrá.
Lehetne a TB által finanszírozott minőségi ellátás is, de jelenleg nem ez van. Van ahol jól működik, nálunk sajnos nem.
#11 Ez nem lenne működőképes, mert sok felelőtlen ember nem fizetné a TB-t, majd meglátná a magánklinikák számláit, és szaladna vissza az államiba, amibe meg nem fizetett.
A TB összegét mindenképp levonnák, legfeljebb nem TB-nek hívnák. Ezen a jogcímen szedik be a pénzt, csak nem arra költik, amire kéne. Szóval, a pénzt mindenképpen befizeted, csak most TB-nek hívják. Mégsem hívhajták úgy, hogy Oligarchafinanszírozó Járulék. Bár a szavazóikat ez sem érdekelné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!