“ Orbán Viktor: Egyre több jel utal arra, hogy megszűnik az Európai Unió” - A fideszeseknek valamilyen fétisük van, hogy állandóan szükségük van alaptalan rémhírterjesztgetésre?
Figyelt kérdés
Több HaLdOkLó Nyugaton élő ismerősöm (a magyar átlagbér sokszorosát megkeresve) közül egyikük sem mesélte, hogy ennek akárcsak a szikráját érzékelné, ellenben az életszínvonaluk, a közoktatás, egészségügy mind-mind színvonalasabb mérföldekkel, mint magyarországé.2023. nov. 17. 15:18
11/17 anonim válasza:
Ettől az ilkeresztény hazaárulótól mit vársz?! :D
12/17 anonim válasza:
Fúj de undorító kommentek. Na sebaj ezért is fogok majd a Fideszre szavazni, hogy újabb 2/3 legyen.
13/17 anonim válasza:
³/³ is lehet. Ettől függetlenül a fidesz kommunikációja az undorító és
a fejétől bűzlik a hal.
14/17 anonim válasza:
És ha a Fidesz lesz hatalmon, az neked miért is lesz jó?
Megvédik majd a nyugdíjadat? - Ja, láttuk.
Megvédik az egészségügyet? - Ja, azt is láttuk.
Megvédik az oktatásügyet? - ja, azt is láttuk.
Megvédik a pénzünk értékét? - ja, azt is láttuk.
Megnyerjük az államadósság szabadságharcot? - Ja, azt is láttuk.
Senkit nem hagynak az út szélén? - Ja, azt is láttuk.
Nem engednek be külföldieket, hogy elvegyék a magyarok munkáját? - ja, azt is láttuk.
Visszacsábítják a kivándorolt magyarokat? - Ja azt is láttuk.
Megvédik a gyerekeket? - Ja, azt is láttuk. Igaz, a gyerekpszichológusok és a gyerekek nem így gondolják, de mit számít az.
15/17 anonim válasza:
Azért lesz jó mert tönkre megy az ország. Ennek így kell lennie. Ha kérdeznéd miért? Akkor azt tudom mondani, hogy ezt tanultam el a többi baloldali, liberális ismerősömtől, hogy utálni kell az országot. Azt mondták ez a helyes, a gyűlölet.
16/17 A kérdező kommentje:
#15 A válaszod csak azért is kamu, mert a fideszesek képtelenek olyasmire, hogy “tanulni”, hisz az agyi kapacitásuk ilyesmire nem terjed ki. Ameddig az M1, origo, prostisrácok és szardiner leadja a szükséges napi primitív kamuhíreit, nyugodtan tudtok ujjal mutogatni, rettegni, gyűlölködni és élvezni, hogy Európa segglyukában éltek. 🙂
jan. 6. 12:06
17/17 anonim válasza:
Csak az baj, hogy én nem vagyok Fideszes. Én párttalan vagyok. De mindegy. Ilyen időket élünk, ilyen minden fekete fehér nézőpontos világot. Mert biztos mindenki Fideszes aki csak válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!