“ Orbán Viktor: Egyre több jel utal arra, hogy megszűnik az Európai Unió” - A fideszeseknek valamilyen fétisük van, hogy állandóan szükségük van alaptalan rémhírterjesztgetésre?
Mondjuk történelmi hagyományunk van azzal kapcsolatban, hogy amivel mi szövetségbe lépünk, az előbb-utóbb felbomlik.
De, Orbánnak meg a jövőbelátással vannak történelmi hagyományai, igy a kettő jelen esetben, sanszosan kiüti egymást.
Gondolom, innen jött a kérdés:
"Összegezve azt mondta, hogy a világ, amely körülvesz minket, dezintegrációs állapotban van, ami eddig stabil volt, a szétcsúszás felé tart. A folyamatnak az Európai Unió esetében nem lesz egy eposzi része, egy látványos felrobbanás vagy megszűnés, de a szétcsúszás jelei egyre többször jelentkeznek."
Ebben szerintem igaza van. Nem látok én sem egyetlen irányt, ami felé haladnánk, annyira különbözőképpen látják a dolgokat az unión belüli vezetők.
"Csak épp egy a dagadék az, aki putylernek benyalásával fenyegeti az EU stabilitását."
Nem Orbán cseszi szét az EU-t, mondjuk nem konstruktív a szerepe, az igaz
"szükségük van alaptalan rémhírterjesztgetésre"
igen a propaganda része, rémisztget valamivel, amitől majd ő jól megvéd.
A dolog általában nem valós, csak hívei beveszik.
Ez szerintem Moszkva utasítása, hogy ilyeneket kell a dagadtnak mondani.
Látszik a képeken, felvételeken, hogy már neki is kellemetlen, de nyilván nincs választása.
annyira különbözőképpen látják a dolgokat az unión belüli vezetők"
Nem. Ugyanúgy látják, orbán meg máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!