Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális ellenzékiek is...

A balliberális ellenzékiek is örülnek a mai magyar nemzeti válogatott sikerének? Ki jutottunk az EB-re!

Figyelt kérdés

És még van hátra meccs. De fixen kint vagyunk.

Csak azért kérdezem, mert a balliberális ellenzék szereti kritizálni a focistáinkat, és általában nem örül a magyar sikereknek.

2023. nov. 16. 20:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%

Őszintén nem izgat a foci,de ha mást ez tesz boldoggá akkor azt is elfogadom.

Én a versenysport miatt nem tudok az országra büszke lenni, mivel ezek egyéni/csapat teljesítmények (állami finanszírozással),oktatásra, egészségügyre, demokratikus működésre, magaskultúrára, nemzetközi elismertségre stb... büszkébb lennék.

Az meg másik kérdés, hogy ez EB nem VB és nem megnyertük, hanem csak bejutottunk, döntetlennel, egy öngól miatt, szóval nem tudom hogy mi ez a nagy felhajtás.

2023. nov. 17. 01:16
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Amint bejutottaak, ki is esnek majd:).
2023. nov. 17. 06:33
 13/20 anonim ***** válasza:
3%
Dehogy örülnek, hiszen ők magyargyűlölők. A magyarok ellen szurkolnak nemcsak fociban, de minden sportágban.
2023. nov. 17. 08:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 13-as!

Attól hogy sokszor leírjátok, még nem lessz igaz.

Amúgy kérdés hogy mit értünk balliberális allatt, mert én például nem vagyok baloldali,de ha jól értem itt azt jelenti, hogy nem keresztény konzervatív vagy fasiszta.

Azt azért érdemes lenne figyelembe vennetek, hogy többféle nemzetkoncepció van, és senki és sem jelenti ugyan azt, hogy milyen magyarnak lenni.Valakibek ebben benne van a foci, a kereszténység, vagy épp a fidesz, másnak nem, de ez nem jelenti, hogy én nem tartom magam magyarnak, és nincsen empátiám a honfitársaimmal.

Én nem szurkolók a hazai csapat ellen, és nem ismerek senkit aki ezt teszi, és ha mégis van ilyen, elhatárolódok tőlük.

2023. nov. 17. 09:27
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a marhaságot honnan vetted? Szokj le a moszkva 1-ről. Ezzel közelebb kerülnél a valósághoz.

2023. nov. 17. 09:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mégis honnan veszitek, hogy annak, hogy valaki szurkol-e a magyar válogatottnak meg örül-e a sikerének bármi köze van holmi politikai meggyőződésnek?! Mert semmi.
2023. nov. 17. 09:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Én például HVG és redites kommentekből indulok ki. Ott nem ritka a nemzeti válogatott gyalázása, és a vereségüket éljenző hozzászólások. Nekik azaz ünnep, ha kikap a csapatunk.
2023. nov. 17. 09:55
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

ma 09:55

Megírtam, hogy miért. Orbán bűne, ne engem hibáztass.

2023. nov. 17. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
#17: És azt is hozzáteszik, hogy milyen politikai meggyőződésűek? És ha igen honnét tudod, hogy nem csak trollkodnak?
2023. nov. 17. 10:21
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Szeretném a Nemzeti Válogatott szerencsétlenkedésén és a kormányzati focikultuszon nem gyalázás röhögni, ha ők maguk nevetségesek.

Ahogy írtam, számomra ez nem magyar siker, és a foci nem szent,ugyanakkor elfogadom, hogy más számára még az ,és még miniszterelnöknek is egy focistát választottak.Nem szoktam fröcsögni foci miatt, és sémi képpen sem szurkolók a magyar csapat ellen, de megvan a saját véleményem.

2023. nov. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!