A balliberális politika szemében miért ellenség a vidéki ember, és a külhoni magyar?
Nem csak a politikusokról mondható ez el, hanem a szavazóikról is.
A vidéki embert lenézik, butának, megvezetett birkának tartják. Trágyával etetett gombák... A külhoni magyar pedig maga a patás ördög. Minek nekik állampolgárság, minek szólnak bele a dolgainkba, miért támogatjuk őket, ők nem is magyarok, hanem románok, szakadjanak már végre le rólunk stb.
Budapestre alapoznak csak? Így nehéz lesz nyerni, ha ennyire beképzeltek, és magyar ellenesek. Azt hiszik a nagy körúton kívül mindenki egy bolond alkoholista.
El vagy tévedve, de hogy lásd, kivel van dolgod, elmagyarázom, hogy miben tévedsz. Az első dolog, hogy a párt, ami a konzervatívok előtt kormányzott, már megszűnt. Pár egykori tagjuk még próbálkozik, de a fideszes propaganda vért izzad hogy fontosnak állítsa be őket. A másik pedig, hogy akkora kárt egy kormány se tudna okozni az országnak, mint a mostani.
"Annyira tipikus, hogy aki szerint nem jó ez a gyalázkodás a vidékiek ellen, az rögtön fideszesnek van titulálva. Ha a melegellenesség nem tetszik, akkor meg egyből lmbt libsi vagyok. Tököm kivan már ezzel, hogy semmiről sem lehet semmit mondani anélkül, hogy a beskatulyáznának valamelyik oldalra."
Ez mennyire igaz. Én se vagyok fideszes, ennek ellenére sűrűn narancs komcsinak bélyegeznek. Már meg se próbálom kimagyarázni, elfogadom, hogy fideszes vagyok sokak szemében.
Nem szűnt meg az a párt, csak átalakult. Kékek lettek. Jó nagy különbség...
Nem a fideszes propaganda állítja be őket fontosnak, ők a legnépszerűbb ellenzéki párt.
A harmadik állításod pedig egyszerűen logikai szempontból hülyeség.
A kommentemre semmi érdemlegeset nem reagáltál.
>A vidéki embert lenézik, butának, megvezetett birkának tartják. Trágyával etetett gombák...
-Magam részéről ez csak statisztika. Főleg mert én is vidéki vagyok. Tehát a manipulálható emberek (alacsony iskolai végzettség, csak közmédiából tájékozódik, nem beszél nyelveket, stb.) aránya a vidéki településeket nagyobb, főleg a lecsúszó településeken, ahonnan az értelmesebbje már elhúzott.
> külhoni magyar pedig maga a patás ördög.
-Nem az.
>Minek nekik állampolgárság, minek szólnak bele a dolgainkba, miért támogatjuk őket, ők nem is magyarok, hanem románok, szakadjanak már végre le rólunk stb.
-Itt is összemosol dolgokat. Magyarok, akár az állampolgárság is rendben van (bár ez engem, mint német nemzetiségit sért, mert deklarálva van: ez nem egy ország, ami magyar, hanem a magyaroknak az országa: ők az "alanyi jogú" állampolgárok, a svábnak meg el lehet venni a vagyonát, ha kell egy magyarnak), de szavazati jogot nem adnék annak, aki nem itt él. Nettó szavazatvásárlás lett belőle: dől a pénz a határokon túlra (amik már Kárpátalját leszámítva nem szegényebbek nálunk), cserébe megszavazzák az osztogató pártot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!