A balliberális politika szemében miért ellenség a vidéki ember, és a külhoni magyar?
Nem csak a politikusokról mondható ez el, hanem a szavazóikról is.
A vidéki embert lenézik, butának, megvezetett birkának tartják. Trágyával etetett gombák... A külhoni magyar pedig maga a patás ördög. Minek nekik állampolgárság, minek szólnak bele a dolgainkba, miért támogatjuk őket, ők nem is magyarok, hanem románok, szakadjanak már végre le rólunk stb.
Budapestre alapoznak csak? Így nehéz lesz nyerni, ha ennyire beképzeltek, és magyar ellenesek. Azt hiszik a nagy körúton kívül mindenki egy bolond alkoholista.
"Budapesten is 40% felett van a fideszesek aránya..."
Igen, még nekik is kezd vállalhatatlan lenni a magyar ellenes baloldali lózungok.
Én csak a fideszes embert nézem le, szerintem nagyon buták. Ha valaki vidéki és egyben fideszes is, az nem az én hibám. A városi fideszes semmivel sem jobb a vidékinél.
Egyébként miért érdekel ez téged? Miért vagy megsértve? Nem mindegy neked, hogy mit mond az a pár százalék ellenzéki, akik rendre elbuknak mindent? A Fidesz leválthatatlan, örülj neki, tiétek az ország.
Vagy elvárod, hogy még szeressenek és tiszteljenek is? Akkor tényleg buta vagy. :)
Akkor lenne igazad, ha lenne egy jó, szervezett, koherens, következetes, ütőképes, nem a kétezres évekre szerveződő ellenzék. Azért vagyok én buta, mert még mindig jobbnak tartom a Fidesz-kormányt, mint azokat, akik még a betűtípuson is összevesznek? Azért vagyok én buta, mert nem szeretném Jakab Pétert, Fekete-Győrt, Márki-Zayt, meg a többi agytrösztöt kormányban látni? Azért vagyok buta, mert nem akarom azt a pártot kormányon látni, akik 2002-től 2010-ig kormányoztak? Azért vagyok buta, mert nem hittem el, hogy van összefogás, holott ők maguk mondták, hogy tényleg nem volt? Karácsony Gergely azt mondta, hogy valószínűleg jobban járt az ország így, hogy nem ők nyertek. Akkor most mi a probléma?
Látom, készül az ötödik kétharmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!