A balliberálisok miért nem ismerik el országunk vitathatatlan jó irányba haladását?
Szijjártó Péter csak az ellenzéki balosok fejében rossz külügyminiszter.
Nemrégiben jó hírekkel szolgált. „bár a lakosságszámát tekintve Magyarország csak a 95. helyen áll a világban, az elektromos akkumulátorok gyártásában a negyedik a globális rangsorban, és ha lezárulnak a jelenlegi beruházások, akkor feljön a második helyre.” ""
A balosok lázadoznak, de erz vitathatatlanul építi az országot és a pozíciónkat javítja. Sajnos az infláció magasra kúszott, de már az is csökken, viszont a beruházások jó irányba haladnak. Csak így tovább!
Igen teljesen jó az irány, éppen 2272 forint jut egy kórházi beteg napi étkeztetésére, egy kiló kenyér 1100 forint.
Mi ez ha nem kánaán!
"Milyen irányba? Ne haragudj, nem értem a kérdést"
Hát ha balos vagy, akkor megértem. Olvasgasd a kérdésemet, hátha balos aggyal is leesik a dolog. A jó beruházások által épített ország irányába.
Remélem, segítettem.
"Igen teljesen jó az irány, éppen 2272 forint jut egy kórházi beteg napi étkeztetésére, egy kiló kenyér 1100 forint.
Mi ez ha nem kánaán!"
Tehát 2 kiló kenyér naponta nem elég?XDDDDDDD
Nagyon jó irány, ha a jó a rabszolgatársadalmat, kreditrendszert jelenti, mert arra haladunk.
Normális élet csak a gazdagoknak, a csórók robotolhatnak éhbérért az aksigyárban, versenyezve a . távol-keleti bevándorlókkal.
Ha megbetegszel és nincs megtakarításod(már ezt is adóztatják), akkor marad az ima, ha szerencséd van vagy szerencsétlen és megéled a nyugdíjat, dolgozhatsz halálig.
#7 A tàrsadalmi ollò kinyìlàsa termèszetes folyomànya a jobboldali politikànak. Minden orszàgban szociàlis ès baloldali politika vezetett annak idején a közèposztàly megerősödèsèhez.
USA-ban is a demokratàkat szidjàk a csòrò vidèkiek, pedig az altaluk imàdott Reagan neoliberàlis gazdasàgpolitikàjànak köszönhetően lett az acèlövezet rozsdaövezet ès valtak a dolgozó emberek egyre kiszolgàltatottabbà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!