“ Ötödik alkalommal szavazta le a Fidesz azt a javaslatot, amely munkaszüneti nappá nyilvánítaná szenteste napját, azaz december 24-ét” - Dehát a fidesz nem a magyar családok érdekeit védi?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a napi 2 órát (se) dolgozó fideszes politikusoknak nagyon fontos a munka-élet egyensúly, de legalább a látszatra nem akarnak adni?2023. nov. 14. 07:56
21/22 anonim válasza:
Ennyire nincs más aktuális fideszcseszegető téma?
A kérdés kiírásakor november 14. van. December 24. 40 nap múlva lesz, amúgy is vasárnapi napra esik.
Az ötödik törvényjavaslat szeptember 25-én, 50 nappal ezelőtt lett benyújtva: [link] és a Vállalkozásfejlesztési Bizottság október 24-én, 21 napja utasította el a tárgysorozatba vételt: [link]
22/22 anonim válasza:
"hogy lehet úgy ünnepelni, karácsonyfát állítani, sütni-főzni a családra, ha aznap délután még dolgozik valaki?"
Pedig szegény anyám de sokszor megoldotta. Még ki is takarított. Annyi, hogy általában hazaengedték őket korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!