Egyetértesz Orbán mai döntésével, hogy szenteste nem lesz kijárási tilalom?
Értem én a szándékot...,de minek?!?
A vírus fertőz.
A felelősséget ISMÉT az állampolgárokra helyezi.
Persze,az ember vigyázzon magára,és tartsa be a szabályokat....EZ NEM működik a mindennapokban?!?
Kormányzati "döntésnek" kell titulálni?!?
Látszat intézkedés ismét!
Több szempontból is lehet nézni az egészet.
Az egyik aspektus:
Nem éghet rá Orbánra az,hogy elvette a magyaroktól a kormány a karácsony ünnepét.
Másik aspektus:
Nem tudta és nem tudja megakadályozni Orbán,hogy tömegesen szegjék meg az emberek a korlátozásokat.Ezzel is bizonyítva,hogy nincsenek eszközei ,tehát a hatalma messze sokkal kevesebb,mint azt egyesek gondolnák.
Orbánt pedig semmi sem feszélyezi és kínozza jobban annál,ha ennek a tényével szembesítik.
A kontroll, a hatalom elvesztése a legnagyobb félelem.
Tehát a végkövetkeztetést Orbánt csak a hatalom érdekli.Annak a megszerzése,megtartása,megnövelése.
Maguk a karácsonyi ünnep is jól példázza azt,hogyha az emberek összefognának az egész Orbán rendszer ellen egy mély levegővel elfújnák az egészet.
#3, a felelősséget az életéért anyád hagyta rád, nem a kormány, bármelyik is.
Misét meg már hónapok óta csak on-line tartanak.
Legjobb, kiváncsi leszek, ha mégsem mozdul ki a plató felfelé, azt a rettegők mire fogják majd.
Emlékszem húsvétkor mindenki kesztyűben és maszkban vásárolt riadtan, és senki nem ment sehova. Akkor még szerencsére nem volt kötelező a maszkozás, szartam rá, elmentünk családot látogatni, és mind túléltük. Boldogok voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!