Külföldi hirszerzők beleavatkozhatnak a magyar politikába? Ez is tiltva lesz a szuverenitás védő törvényben?
Azért, mert a kérdést én irtam ki és én tettem fel.
És én nem olvasok mandinert, hanem én 24.hu-t olvasok.
Ezért tettem igy fel a kérdést. Tehát, a kérdést az olvasási szokásaim miatt irtam igy ki és erre kérnék választ kapni.Akinek nem tetszik az általam kiirt kérdés és a benne megjelölt cikk, nyugodtan irjon ki új kérdést, ha már demokráciában élkünk, éljen a lehetőségével.
Az én kérdésem, amire választ szeretnék kapni, az az, hogy:
Helyes-e, hogy a kormány megbizásából idegen hirszerző cégek szólnak bele a magyar politikába.
"ha már demokráciában élkünk"
Nem!
Akkor ne tedd fel a kérdést, nekem teljesen édesmindegy, én feltettem a sajátomat, ami pedig úgy szól, hogy:
Külföldi hirszerzők beleavatkozhatnak a magyar politikába? Ez is tiltva lesz a szuverenitás védő törvényben?
Igen, például ott volt az orosz kémbank, ami minden törvény felett állt. Eképesztő módon se a rendőrség, se az adóhivatal, se a bankfelűgyelet, se a magyar biróság nem vizsgálhatta a tevékenységüket. Plusz minden "alkalmazottnak" diplomáciai védettsége volt.
Szóval maximális kormány támogatással működhettek itt az Oroszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!