Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország lehetne a világ...

Magyarország lehetne a világ legnagyobb arany kitermelője. Miért nem vágnak már bele a bányászatba?

Figyelt kérdés

Börzsönyben rengeteg aranyat, és ezüstöt találtak.

Gazdagok lehetnénk. Olyan történetet futhatna be Magyarország, mint az Egyesült Arab Emírségek az olajjal.

Gondolom külföldi érdek, hogy nehogy Magyarország dús gazdag ország legyen.

https://www.youtube.com/watch?v=3SUH_iBzLZM

2023. nov. 10. 18:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja persze figyelj ha én azt mondom a te házad allat meg olaj van meg gyémánt csak ki kel trrmelnem és minden a tied lesz.Csak egy baj van engedélyek kelenek hogy, házat le romboljam meg fel turjam a talajt de ha te allá irod a papirokat.Nem hajléktalan leszel hanem majd gazdag utolag meg közlöm veled hpgy, mérések nem voltak pontosak de egy kiseb házra talán telik belöle.
2023. nov. 10. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:

MMegnéztem a videót, de nem igazán tetszik amit makog az öreg!

Ezután is a Kanadai befektetőt tolja aki a 90% os hasznot el akarja szállitani az országból!

Ez beteg!

10 % lenne magyarországé!

Kizsákmányolásról pofázik!!!!

2023. nov. 11. 00:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen, az nekem se tetszik, hogy külföldi befektetőkkel akarja megcsinálni. Bár gondolom neki mindegy honnan jön a pénz, csak kapjon valahonnan.
2023. nov. 11. 00:25
 14/17 anonim ***** válasza:

13

A Gyanús, hogy Torockai nem ellenezte!

2023. nov. 11. 00:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Pár tonna arany Viktorta+Löllencsnek nem gond. Ma tudsz róla, hogy ez lehetőség lenne, 3 év múlva már csak emlékezni fogunk rá, hogy ez egy lhetőség lett volna, mert hírtelen el fog az onnan tűnni.
2023. nov. 11. 05:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért oda akarják vinni a pénzt a tulajok, ahol jobb az életszínvonal. Nem itt élnek talán?
2023. nov. 11. 16:25
 17/17 anonim ***** válasza:
11-es ilyenkor szerződést kell kötni, hogy felel a vagyonodért és amiért ideiglenesen rábíztad az ingatlanod, jutalékot kapsz. De mível tied a földterület, legfeljebb őt illeti jutalék, amiért a te földeddel foglalkozott, ezt a jogászok tudják.
2023. nov. 11. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!