A magyaroknak imponál az, amikor Orbán, és Gyurcsány egymásnak feszül?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 12:57
1/7 anonim válasza:
Nem, nekem az imponál, ha a nyugati árak mellé, nyugati fizetésem és életszinvonalam lenne.
2/7 anonim válasza:
Sajnos a magyar ember imádja a veszekedést és a huzakodást.
Legalábbis van egy elég széles réteg. Nekik biztosan imponál.
3/7 anonim válasza:
A magyaroknak ez a valasztek jutott, es nincs lehetoseguk valtoztatni. Csak ha Gyurcsanyra szavaztak volna, a ket-harmad megvaltoztatasa utan Gyurcsany levalthato lenne. Ellenzekikent levalthatatlan es lehetetlenne teszi uj partok sikeret.
4/7 anonim válasza:
Amennyi kárt okoztak az országnak mind a 2 halált érdemelne.
És a haverjaik szintén. De ilyen itt soha nem lesz.
Amúgy meg az egész bandát mi fizetjük. Szóval ez inkább a szomorú és a szánalmas között van.
El lehet gondolkodni hogy ezen 2 agyagváza alatt mért vándoroltak ki.
De már úgy hogy konkrétan már se pénztáros, se buszsofőr, se asztalos, se orvos semmilyen szakember vagy dolgozó ember nincs.
Meglehet köszönni ennek a személynek. (Amúgy durvábbat írnék ezekről csak azt már cenzúráznák.)
5/7 anonim válasza:
Én még nem láttam őket egymásnak feszülni, de szerintem nem imponálna egyáltalán.
7/7 anonim válasza:
Igen, ez a választási eredményekben tükröződik. Az embereket a gyűlölettel lehet leginkább megfogni, nemcsak Magyarországon, hanem mindenhol. Azzal hülyítik őket, hogy ha nem orbán, akkor gyurcsány, és vica versa. Közben meg mindketten ugyanazt a világgazdasági "elitet" szolgálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!