Az LMBTQ propagandisták vagy a homofóbok az agresszívabbak?
Ma már mindenkire rámondják, hogy homofób, aki nem támogatja az lmbtq-t tehát nehéz értelmeznem a kérdést, azonban ha alaposan átgondolom, az lmbtq sokkalta sunyibb és passzív agresszívabb terjeszkedést mutat.
Nem az lmbtq nem az elfogadás, az sok üvöltöző ember az utcán.
Ez tökéletesen igaz a kormánypropagandára. De nézzük meg a másik oldalt.
Már lassan mindenkire ráfogják, hogy homofób, aki nem vonul Pride-on, aki meg akarja őrizni a házasság ősi intézményét, aki nem szivárványozza össze a profilképét.
Az a baj, hogy ha ma beemelünk egy témát a politikai térbe, óhatatlanul az ostoba címkézéseké lesz a főszerep, mindkét oldalról.
Nem tudom, nálad ki tartozik a szentfazék kategóriájába. Lehet, hogy le fogsz homofóbozni, de én úgy vélekedem, hogy ha van egy olyan intézmény, amely kultúrától függetlenül a Föld szinte minden pontján megvan évezredek óta, azt kár volna az aktuális divatirányzatnak megfelelően felhígítani. Az európai kultúrkörben a házasság egészen a közelmúltig kizárólag két ellentétes nemű ember kapcsolatát jelentette: nem egyét, nem háromét, nem négyét, és nem azonos neműekét. Az azonos neműek házassága mellett a három vagy több fős házasságnak is ellene vagyok. Akinek nem jó ez a régi intézmény, miért nem elégszik meg a bejegyzetlen vagy a bejegyzett élettársi viszonnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!