A megafo*os propagandisták a fidesz einsatzgruppe-ja?
Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 22:03
2/15 anonim válasza:
Mik ezek a fogyatékos kérdések, de komolyan?
3/15 anonim válasza:
Kérdező! Én kormánypárti vagyok, de még soha nem láttam/hallottam a már sokat emlegetett Megafont. Ti meg rajta csüngtök egész nap, hogy ennyit foglalkoztok velük? Akkor valamit nagyon jól csinálhatnak, nemde?
4/15 A kérdező kommentje:
Én ellenzéki vagyok mégis a nazi karlendítős Tombitás Krisztifúróval és a másik két incellel a Deák Danival és a Bohár Danival van tele a facem, Hiába tiltom jön az adómból fizetett hirdetésük.
2023. máj. 20. 22:22
5/15 anonim válasza:
Én sem hallottam róluk. De egy telex pl mitől nem propaganda portál?
6/15 anonim válasza:
Magyarul tedd fel a kérdést, mi a fszom az az einsatzgruppe?
7/15 A kérdező kommentje:
jó van 2 és fél pipás troll te miről hallottál őszintén?
2023. máj. 20. 22:25
8/15 anonim válasza:
#7. Ezt a hármastól szeretted volna kérdezni. Én a kettes vagyok, hallottam a Megafonról, nem szeretem őket, de azt mindenképp megadom nekik, hogy a liberók napi szinten sírják tele a kispárnájukat miattuk, és ez igen szórakoztató.
9/15 anonim válasza:
Nem tiltani kell, az nem mindig működik. Jelenteni kell!
10/15 anonim válasza:
Az einsatzgruppe a hitleri Németország idején működő német hadsereg speciális egysége volt, amely a második világháború alatt végzett tömeges gyilkosságokat hajtott végre az általuk megszállt területeken. Az einsatzgruppe tagjai általában SS-tisztek voltak, akiket Adolf Eichmann vezetett. A szervezet fő célja az volt, hogy megsemmisítse a német fajú ellenségeket és azokat a csoportokat, akiket a náci rezsimek ellenségesnek tartottak, beleértve a zsidókat, a kommunistákat, az ellenzéki csoportokat és a más nemzetiségű lakosokat. Az einsatzgruppe a második világháború során több mint 2 millió embert végzett ki, és ez a csoport az európai történelem egyik legbrutálisabb és legtragikusabb fejezetéhez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!