Az LMBTQ propagandisták vagy a homofóbok az agresszívabbak?
LGBTQ van, nem LMBTQ. Ha ezen az oldalon körülnézel, egyetlen agresszív LGBTQ-s kérdést vagy választ nem tudsz mutatni. Ellenkező oldalról viszont rengeteget, és még több olyat, ami erőltetetten próbál a kettő közé egyenlőségjelet tenni. Van egy jelenség, ami létezik, a másik meg azért hisztizik, mert a másik is létezik, és már a színes cukorkákban is LGBTQ-terrort és elnyomást látnak. Annak idején senki nem hőbörgött amiatt, hogy Freddie Mercury vagy Haumann Péter nőnek öltözött. Ha ma tennék ugyanazt, máris sírnának a jobberek, hogy micsoda elnyomás, itt már lassan kötelezővé teszik, David Bowie pedig naponta ezerszer átműtteti magát.
Én jóformán csak akkor hallok erről a témáról, amikor a jobberek emiatt sírnak. Egyáltalán nem zavarnak mások másfajta szokásai, mert attól az én életem még nem lesz kevesebb.
Az lmbtqp gyűlölködő a homofób az fél (benne van a nevében fóbia=félelem, de ilyent még nem találtak, tehát nem létezik!)
Pontozzatok le ha igazam van!
Nincs olyan hogy LMBTQP, ugyanis a pedofilok nem tartoznak ide. Aljas, gusztustalan dolog az LMBTQ embereket pedofilokkal összemosni.
A homofóbok végtelenül agresszívak.
Hallotál már olyanról, hogy melegek vertek meg csoportosan homofóbokat?
És olyat, hogy homofóbok vertek meg melegeket?
Én még csak a második esetről hallottam.
Szóval, itt a válasz.
11.
Olyat hallottam, hogy antifa terrorszervezet támadott meg 8an egy ellen utcai járókelőket arra homofóbiára hivatkozva ami nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!