Mert volt képe visszaszólni a miniszternek hogy egy 17 és fél éves látogatót nincs joga a jegyárus néninek igazoltatni majd kivezettetni az épületből.
Kellett volna éjszaka hozni egy törvényt/jogszabályt hogy de-de egyszerűbb volt kirúgni hogy alkalmatlan igazgatónak...
2023. nov. 8. 15:53
12/23 anonim válasza:
10, nem hajthatja végre, mivel hivatalosan, jogilag, csak és kizárólag BM által foglalkoztatott személyek -rendőr, határőr, katona-, kérheti el a személyidet.
2023. nov. 8. 15:53
13/23 anonim válasza:
9. Ebből látszik hogy a fidesz egy demens álomvilágba taszítja a valóságból a hívőit: " Én se akarok melegeket nézegetni egy kiállításon, pedig már nagy kisfiú vagyok! "
Ez egy sajtófotó kiállítás, ahol a valóság van bemutatva, ahogy a háborúkról is vannak képek meg mindenről ami az egy évben a sajtóban közlésre került.
Ennek mondjuk 1%-a a melegekről szól.
2023. nov. 8. 15:56
14/23 anonim válasza:
#12 Ez igaz!
2023. nov. 8. 15:57
15/23 anonim válasza:
Nem a törvények végrehajtása a lényeg azt mindenki leszarja a fideszben, hanem hogy elkezdett poénkodni az ingyenreklámon.
2023. nov. 8. 16:02
16/23 anonim válasza:
13-as, igen ez is megfordult a fejemben, mert hülye azért (talán) nem vagyok, vágom hogy életképekről van szó, csak már annyira elburjánzott ez az LMBTQKFJAAQJNMC, hogy már gondolni is rossz rá, ha valami ilyesmi kúszik be a képbe. Legyek homofób (amúgy nem vagyok), nekem ez ízléstelen, a kormányról sokkal jobban el tudom képzelni hogy "keresztény-konzervatív" létére se tűri meg a b*zikat, ez legyen az ő problémájuk, de én se verdesem a seggemet a földhöz az örömtől! Eddig is csendben megvoltak, most miért nem? Mire ez a nagy HYPE?
2023. nov. 8. 16:03
17/23 anonim válasza:
"Ez egy sajtófotó kiállítás, ahol a valóság van bemutatva, ahogy a háborúkról is vannak képek meg mindenről ami az egy évben a sajtóban közlésre került."
Mennyi sajtófotó készül egy évben ? A legfontosabbak közé mindenképpen bele kell férni néhány vén b.zikak ? Nem volt fontosabb történés az elmúlt évben ?
2023. nov. 8. 16:03
18/23 anonim válasza:
Qrva sok sajtófotó készül egy évben.
És ha erre a képsorozatra nincs odaírva, hogy ez egy távolkeleti meleg nyugdíjasház, senki meg nem mondta volna. Te sem.
2023. nov. 8. 16:30
19/23 anonim válasza:
Politikai színjátékot láthattunk, amelynek semmi más célja nemvolt, mint a polgárok figyelmének elterelése a valós problémákról és újraosztani a Mi Hazánk és a Fidesz szavazótáborát. Mivel a Mi Hazánk a Fidesz hűbéres pártja ezért munkamegosztás keretében Dórikának jutott az a szerep, hogy kirúgassa L. Simont reprezentálva azt, hogy a Fidesznél nincs LMBTQ-zás, és ezzel az eddigi Mi Hazánkos homofób szavazók egy részét átcsoportosítsák a Fideszhez. L. Simon majd kap valami más zsíros közpénes melót, a háttérben. Dórika előadhatja, hogy megmasszírozta a Fideszt, a Fidesz pedig szavazatokat nyert a homofóbok körében egy részüket a Mi Hazánktól lenyúlva, a polgárok pedig addig se figyeltek az adóemelésekre, meg a megszorításokra, tiszta win-win helyzet, és ezért még fizetést is adunk ennek a sok semmirekellő tolvajnak ott a parlamentben.
2023. nov. 8. 17:00
20/23 anonim válasza:
19. így-így. És már most megvan a következő pár ügy, amit majd figyelem elterelésre fognak használni na meg arra hogy összetartsa a gyűlölet a fidesz szavazótáborát. Mert valami ellen uszítani, valamit gyűlölni és félni tőle sokkal jobban összetart egy közösséget, mint a szeretet ereje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!