Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért rúgták ki L. Simon Lászlót?

Éáé kérdése:

Miért rúgták ki L. Simon Lászlót?

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 15:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
20%
Mert kiderült, hogy az általa vezetett Nemzeti Múzeumban LMBTQP propaganda van. A kormány valószínűleg előtte is tudott róla, de így, hogy a szélesebb embertömegek számára is kiderült, már cikinek számított.
2023. nov. 8. 15:08
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
A MiHazánk kormányra kerülése végett, Dúró Dóra rúgatta ki.
2023. nov. 8. 15:08
 3/23 Molyember ***** válasza:
91%

Mert a hatalom a saját emberét is eltávolítja, ha egy kicsit kilóg a sorból.

Egyébként meg csak megy a műsor a gyengébbeknek, akik most éppen a melegektől rettegnek.

2023. nov. 8. 15:10
 4/23 anonim ***** válasza:
12%

Mert nem fér bele az, hogy azzal menőzzön Facebookon, hogy a Nemzeti Múzeumba jöhetnek a tinik melegeket nézni és hála a Mi Hazánk tiltakozásának jönnek is sokkal nagyobb számban, mint eddig.

Ha szépen kussolt volna akkor nincs botrány, nem érzi azt a miniszter, hogy neki itt most cselekedni kell, meg kell mutassa, hogy a törvény még a Fideszesekre is vonatkozik.

2023. nov. 8. 15:11
 5/23 anonim ***** válasza:
91%

4, közben meg akkora reklámot csináltak a kiállitásnak, hogy igy már egészen biztos lehet benne Dúró Dóra, hogy az is hallot róla, akire nem is vonatkozik és a képekhez, ott fér hozzá minden 18 év alatti, ahol csak akar.

Az országban teljesen elmentek otthonról, mindenkinél.

2023. nov. 8. 15:16
 6/23 anonim ***** válasza:
23%

#4-nek igaza van. Ha csöndben marad, és csak egy táblát raknak ki, akkor nem rúgták volna ki L. Simon Lászlót.

De az, hogy nyilvánosan megköszönte Dúró Dórának a kéretlen reklámot, ez kicsapta a biztosítékot.

2023. nov. 8. 15:29
 7/23 anonim ***** válasza:
11%
Ha gond a kép, akkor be se kéne engedni, el kéne távolítani. Ha valaki nem tartja magát a Fideszes rendhez, szerintem jól teszik ha kirúgják! Franc akar Drag Queen-eket nézegetni, pláne fiatalok, gyerekek! Ez a művészet? Szerintük igen! Csináljanak a kiállításnak reklámot, de akkor ne legyenek ott a b*zis képek, az alkalmatlan vezetőt pedig rúgják ki, ha nem tartja magát a fennálló rendhez.
2023. nov. 8. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

A kormány fanatikus melegpropagandájának áldozata lett.

Beteg országban élünk.

2023. nov. 8. 15:45
 9/23 anonim ***** válasza:
6%
Én se akarok melegeket nézegetni egy kiállításon, pedig már nagy kisfiú vagyok!
2023. nov. 8. 15:49
 10/23 anonim ***** válasza:
23%

Én is úgy gondolom mint a #4. Ha befogja a száját és csendben végrehajtja a korlátozást akkor nem rúgják ki.

De ő beszólt a fidesznek azzal hogy cinikusan megköszönte Dúró Dórának a kiállítás ingyenreklámját.

Nem is értem hogy egy ilyen pozícióban levő fideszes hogyan lehetett ennyire naív.

2023. nov. 8. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!