Melyik Magyarországon élsz, élnél szívesebben a mostaniban vagy az 1989-2004 közötti független szabad Magyarországon?
1989-1999 között Magyarország egyik leggyalázatosabb időszaka volt
De a következő évtized sem volt rózsás
Na ja, nagyon jó volt ám a 90-es évek.
Rakás leépítés, a környékünkön kb minden csődbe ment, bezárt, annyi munkanélküli volt, mint égen a csillag.
Se internet, se semmi.
A mai tudásommal 1989-2004 közötti időszakban.
Ha akkor tudom hogy ennek a szabadrablásnak semmi jogi következménye nem lesz sokmintent másképp csináltam volna. Most már sajnálom hogy nem használtam ki a lehetőségeket.
3.
Mit csináltál volna jobban?
Nem voltunk EU tagok, egyetemre kb csak akkor mehettél, ha volt hátszeled.
Hú micsoda lehetőségek.
Egyetemre menni ? Mi a f.sznak ? Azok akik akkor a zavarosban halásztak ma milliárdosok. Egyik sem ül börtönben gazdasági bűncselekmények miatt.
És senki sem firtatja ki mit csinált 89 körül. Mert mindenkinek vaj van a füle mögött.
Zavarosban halasztak és milliárdosok?
Jah, meg sokan felrobbantak, betonban vannak, elásták stb.
#7-8. Ja, mert te ez úgy képzeled, hogy akkoriban te nagyon is benne lehettél volna a tutiban, ott is ültél a tűzközelben, csakhát a jóerkölcs (helyett a következményektől való félelem) meggátolt, hogy kiteljesedj. Nem, öreg. Ha tűzközelben vagy, akkor tűzközelben vagy, ha meg nem, akkor nem. :D
De amúgy a logikádból kiindulva egyszerűen képzeld el magad 20 év múlva, amikor majd azt mondod, hogy "sej, pedig 2023-ban megüthettem volna a főnyereményt, ha...", és a "ha" helyett egyszerűen csak csináld meg most! Mire vársz? Nem akarsz tán milliárdos lenni? 20 évet elb@sztál, el akarsz b@szni még 20-at? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!