Példák arra, hogy az Orbán-rendszer miben hasonlít a Kádár rendszerre?
"akkor miről is szólnak az állítólagos nem létező kvóták?"
Propaganda helyett inkább ezt olvasd el és ertemezd:
21
Erre linkelsz nekem egy olyan oldalt, ami szintén ócska propagandaszinten van? Normális vagy?
Jean-Paul Garraud (FN):
"L'administration bruxelloise n'a pas indiqué de chiffre exact concernant le plafond des transferts de migrants entre États membres, ce qui pourrait donner lieu à des réinstallations illimitées."
"...le paquet migratoire de l’UE menace l’indépendance des États membres. L’accepter priverait les pays membres de la possibilité de prendre les mesures visant à stopper la migration massive que l’on connaît actuellement, qui s’inscrit dans la lignée d’une invasion."
"Most meg ott tartunk, hogy nem hazug propaganda? Na ez a félremagyarázás."
Nem barátom, ismét te forgattad ki a hozzászólásomat. De: nagyon is hazug propaganda, és nem is állítottam az ellenkezőjét.
Amit én írtam, pontokban:
- a propaganda szó jelentése nem hazugság. Ettől még hazug a Fidesz propaganda, csak a szóhasználatot javítottam ki.
- ha igaz LENNE az állításod, akkor is szarul érvelsz. Ezzel nem azt mondtam, hogy igaz a brüsszelezés migráns ügyben, csak azt, hogy még akkor is gáz lenne így vitázni, ha történetesen igazad lenne.
- de nem is mondasz igazat, mert Orbánék ebben is hazudnak.
"miről is szólnak az állítólagos nem létező kvóták?"
Senki sem mondta, hogy nem létezik, a kvótarendszer létezik. A Fidesz azt állítja, hogy a kvótákon keresztül Brüsszel erőszakkal illegális bevándorlókat telepít Magyarországra, de Orbánék ezt nem hagyják. Ami ebből egyedül igaz, az a kvóta, a többi mind hazugság. Még az is, hogy Orbánék ezt nem hagyják.
"ti harsogtátok, hogy a migráció egy szinte nem is létező, teljesen jelentéktelen dolog"
Ez ügyben a magam nevében tudok beszélni: én sosem gondoltam úgy, és sosem mondtam olyat, hogy a népvándorlás nem létező, vagy jelentéktelen dolog lenne. Ugyanakkor a Fidesz rettentő nagyokat hazudott ebben is, mert már 2012 körül előadták, hogy ez Magyarország legégetőbb problémája, nogo zónákat kamuztak nyugaton meg hasonlók.
Pl én Szegeden élek, és csomóan kérdezgették tőlem 8-10 éve, hogy hogy bírjuk a migránsokat, miközben én csak az idegenrendészet közelében találkoztam velük. A propaganda meg előadta, hogy minket az oszmán birodalom ostromol délen. Ettől függetlenül a migráció egy komoly probléma és veszélyforrás, mégsem értek egyet Orbánékkal.
De a téma még mindig nem ez, hanem hogy miben hasonlít az Orbán-rendszer a Kádár-rendszerre. Ebbe a migráns témát csak te keverted bele, hogy olyan vizekre tereld a beszélgetést, ahol szerinted neked áll a széna - pedig nem áll -, ahelyett, hogy arról a tucatnyi másikról kelljen diskurálni, ahol nyilvánvalóan nem.
"Most meg ott tartunk, hogy nem hazug propaganda? Na ez a félremagyarázás."
Egyébként ha lenne egy kis eszed, akkor ebből kiderült volna az, hogy nem hazugságot jelent, mert akkor azt jelentené a hazug propaganda a te értelmezésedben, hogy "hazug hazugság", ami elég nevetséges.
"Jean-Paul Garraud (FN):"
Az idézett rész sehol nem beszél illegális migránsok betelepítéséről.
Az idézett rész legális migrációról beszél.
De szép hazugság lett volna. :)
25
"Egyébként ha lenne egy kis eszed, akkor ebből kiderült volna az, hogy nem hazugságot jelent, mert akkor azt jelentené a hazug propaganda a te értelmezésedben, hogy "hazug hazugság", ami elég nevetséges."
Ti írkáltátok folyamatosan rengeteg kérdésnél, de még a közösség oldalakon is, hogy az Orbáni propaganda egy hazug propaganda. Várj...csak nem...hazudgálni szoktál? :)
Tudod miért vagy buta? Mert az első idézet arról szól, hogy az "áthelyezéseknek" nincs megállapítva felső határa. A második pedig arról, hogy az EU "nem létező" migrációs elképzelései milyen lehetőségektől fossza meg a tagországokat, valamint a függetlenségüket is veszélyezteti.
De mint tudjuk, ilyenről szó sincs, a fent idézett francia képviselő is, csak Orbán embere.
Mi lesz a következő fantasztikus megállapítás tőled? A Föld lapos, a Napunk pedig csak egy nagy villanykörte? :) Szedd már össze magad csaj létedre :D
"Ti írkáltátok folyamatosan rengeteg kérdésnél"
Te komolyan nem beszélsz magyarul? Ez baromi szánalmas, mert jelenleg ott tartunk, hogy általános iskolás szövegértési szinted sincs meg.
"még a közösség oldalakon is, hogy az Orbáni propaganda egy hazug propaganda."
Viszont az állításod nem ez volt, hanem az, hogy a propaganda jelentése az, hogy hazugság, ami nem igaz.
Ezt írtad: "Ugye a propaganda általában hazugságot jelent"
Ez nem igaz.
Húzzál már vissza az óvodába, ahonnan kiengedtek, mert ez szánalom... Majd ha leérettségiztál, akkor beszéljünk.
"Tudod miért vagy buta? "
Mert veled ellentétben tudok magyarul?
"Mert az első idézet arról szól, hogy"
De egyik idézet sem szól illegális migrációról.
Az illegális migráció azt jelenti, hogy az EU-ban illegálisan vannak. Ha ez van áll, akkor EU-s szabályok alapján kitoloncolhatóak.
Az idézetek ezzel szemben legális migrációról beszélnek.
Mégegyszer, tanulj meg olvasni.
"De mint tudjuk, ilyenről szó sincs, a fent idézett francia képviselő is, csak Orbán embere."
Te az illegális szó jelentését sem ismered ezek szerint. :DDDD
"Mi lesz a következő fantasztikus megállapítás tőled? A Föld lapos, a Napunk pedig csak egy nagy villanykörte? :) Szedd már össze magad csaj létedre :D"
Itt kettőnk közül te állítod, hogy a Föld lapos.
Oda képzelsz egy jelzőt egy szó mellé, ami nincs is ott, nevezetesen az illegális szót, illetve amikor nincs ott, akkor is a definíció részévé teszed, lsd. propaganda definíciód.
Elég szánalmas. :DDD
26
"Ez nem igaz."
Te olyan okos vagy. Harmadjára sem érted szándékosan a saját hőzöngéseteket. Orbáni propagandáról beszéltek 0-24-ben, én pedig propaganda alatt csak erre gondoltam. Az Orbánira. A kedvencetekre. Ami ugye hazug. Érted Miss Lexikanális?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!