Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Svájc-ba vagy Németország-ba...

Svájc-ba vagy Németország-ba éri meg jobban elmenekülni Magyarország-ról? Előnyöket és hátrányokat is kérek.

Figyelt kérdés

2023. nov. 2. 09:00
1 2 3 4 5 6
 41/56 gago77 ***** válasza:
#40 Megkérdezhetem milyen területen dolgozol?
2023. nov. 5. 23:26
 42/56 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem miért t9r9lték ki a tegnapi válaszom, de ez így nagyon félrevezető.

"Tényleg nem lehet megspórolni annyit sem sajnos"

De, kényelmesen lehet.

"Itt Svájcban az is mindennapos, hogy nem fizetnek. "

Normális jogállamban ez nagyon ritka, Svájcban is az.

" És te semmit nem tehetsz ha nem fizettek ki, mert mint mondtam Svájcban csak akkor vannak alapvető jogaid is ha fizetsz, tehát külön kell fizess Rechtschutzot, hogy egyáltalán jogaid legyenek itt."

Ez szintén nem igaz. A Rechtschutz csak egy jogvédelmi/jogi képviseleti szolgáltatás, ami megkönnyíti a dolgot a jogérvényesítésben. Semmilyen jogelőnyt nem biztosít, csak egyszerűbbé teszi az ügyfél számára a jogi ügyek intézését.

" De itt Svájcban meg emberek tömegeit dolgoztatják több hónapos fizetési elmaradásokkal."

Ez sem igaz.

Furcsa, hogy a válaszok felét kimoderálták, viszont azt a választ meghagyják ami teljesen félrevezető és valótlan állítások tömkelegét tartalmazza.

2023. nov. 6. 00:19
 43/56 anonim ***** válasza:

Nagyrészt építőipari területen mozogtam.

Nem értem én sem ezt a törölgetést. Semmi értelme.

Mégegyszer leírom: Munkaszerződéssel bejelentett legális munkát végeztem mindig, és ECHTE SVÁJCINAK dolgoztam.

2023. nov. 6. 01:42
 44/56 anonim ***** válasza:
0%
Svájcba nem lehet bejutni, Németo-ban meg ott vannak a migránsok, a fenének sem kellenek!!!
2023. nov. 14. 15:09
 45/56 A kérdező kommentje:

44-es itt meg cigányok, magyarok meg melegek vannak!!! Gondolkozz mielőtt írsz te idióta rasszista Fideszes, amúgy migránsok mindenhol vannak. Amúgy meg nem számít a rassz vagy a nemi identitás, emberek vagyunk és kész.

Svájcba meg nem lehetetlen bejutni munkavállalói vízum kell meg talán el kell intézni pár papírt és ennyi.

2023. nov. 14. 16:15
 46/56 anonim ***** válasza:
54%
#45 Eddig is sejthető volt milyen hülye vagy, de most legalább bizonyossá tetted ezzel a kis szövegeddel.
2023. nov. 14. 17:59
 47/56 A kérdező kommentje:

46-os látom nem tudod értelmezni amit írok. Azt hogy "itt meg cigányok, magyarok meg melegek vannak!!!" Nem komolyan írtam viccből lementem a 44-es értelmi szintjére. Azt hogy "idióta rasszista Fideszes" meg azért írtam mert igaz és miattatok tart ott az ország ahol van. Azt hogy "Amúgy meg nem számít a rassz vagy a nemi identitás, emberek vagyunk és kész." azért tettem hozzá hogy látszódjon a valódi véleményem és hogy tudják hogy az első mondatomat nem komolyan írtam.

Bár hiába magyarázok úgyis csak egy troll vagy.

2023. nov. 14. 18:55
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

"Svájcba meg nem lehetetlen bejutni munkavállalói vízum kell"

EU állampolgároknak nem szükséges vízum. Beutazol,bejelentkezel tartózkodásra és ennyi.

2023. nov. 14. 19:24
 49/56 anonim ***** válasza:
54%

"migránsok mindenhol vannak. Amúgy meg nem számít a rassz vagy a nemi identitás, emberek vagyunk és kész."

45-ös, azért nem kellenek migránsok és nagy mennyiségű kisebbség (3-5 % alatt kell tartani a számukat), mert előbb utóbb területi követeléssel lépnek fel, valamint etnikai konfliktust hoznak létre és az Magyarországnak nem érdeke.

emberek vagyunk és kész. Igen és a kissebbségi emberek, migránsok zavargásokat okoznak, rendeznek, magasabb a bűnözési rátájuk és ez a többségi társadalomnak, akik szintén emberek nem érdekük. Emberek vagyunk igen és bizonyos emberek háborúznak, lopnak és csalnak, zavarognak és már csurig vannak a börtönök, nincs több börtönhely. Tehát aki zavarog, bűnözik, pl. pont ki lehetne utasítani Magyar o.-ról.

"elmenekülni Magyarországról...".

KÉRDEZŐ. AKI CSÓRÓ MAGYARORSZÁGON,

AZ VAGY ROSSZ A SZAKMÁJÁBAN,

VAGY NEM ÉRT A PÉNZÜGYEKHEZ, VAGY MINDKETTŐ.

ÉS AZ SVÁJCBAN ÉS NÉMET O.-BAN IS CSÓRÓ MARAD.

EZ A CSÚF IGAZSÁG.

2023. nov. 14. 19:35
 50/56 A kérdező kommentje:
49-es ezt úgy írod mint ha Magyarországon csak a fizetésekkel lennének gondok. Először is az emberek többsége csóró Magyarországon, mert aki nettó 600.000ft alatt keres az eléggé csóró Magyarországon, míg pl. Németországban aki nettó 2000eu-t keres az nem csóró pedig nem számít az ott jó fizetésnek. Te gondolom azért vagy csóró mert nagyon nem értesz a pénzügyekhez.
2023. nov. 14. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!