Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, ti miért nem értékeli...

Balosok, ti miért nem értékelitek, hogy a Fidesz szavazók nagyrésze nehéz időkben is kitart a pártja mellett?

Figyelt kérdés
Végülis a hűség egy nagyon nagy emberi érték, az az alapja sok mindennek. Pont ez a baj, hogy sokan alkalmisták és csak addig állnak egy adott helyre, amíg jól megy a szekér, utána lépnek tovább. Házasságban sem lehet azt, hogy az első nehézségen bukjon el, vagyis sokan csinálják azt, szállnak virágról virágra, de nem is fejlődnek általában semmit.

2023. nov. 1. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint amikor Adolf Hitler mellett még akkor is kitartottak a fanatista nácik, amikor öngyilkos lett. Ilyen a fideszesek kitartása.
2023. nov. 2. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

"Nem tudhatod, hogy ha egy hasonló kaliberű tüntetés lenne akkor a mostani komrány hogyan reagálna"

Amúgy de, tudjuk, mert a fidesz a tüntetések során közölte, hogy éles lőszerrel kellett volna lőni.

2023. nov. 2. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez inkább ahhoz a fajta hűséghez hasonlít, mint amit a bántalmazó kapcsolatokban lehet látni. A környezetemben, az idősebb korosztályban látom a tájékozatlanság miatti vakságot. Nem vagyok semmilyen oldali. Eddig nem is különösebben volt hatással a személyes életemre, hogy ki kormányoz. Nem vagyok érdekelt semmilyen támogatott célcsoportban. Lehet nem élek valami fényesen, de nekem ez megfelelő, mert nem szenvedek hiányt semmiben és úgy töltöm a szabadidőm, ahogy szeretném. Nem várok az államtól, az önkormányzattól megoldást a problémáimra lakhatás, megélhetés tekintetében. Sokkal inkább zavar, hogy nincs független tájékoztatás, mindenféle érdekek mentén születnek hírek, statisztikák, teljesen más színben feltüntetve a valóságot, mint a tapasztalat. Semmi másról nem szól a politika, mint hogy hogyan nyomjunk le valamit az emberek torkán. Nem látom fejlődni azokat a dolgokat, amik mindannyiunk hasznát szolgálnák. Különösen nagy problémának tartom, hogy nem az önálló felelősségvállalásra nevelik az embereket, hanem arra, hogy minél inkább függőségben legyen a támogatásoktól. Agyvérzést tudok kapni a mindent ingyen mentalitástól. Senki nem érzi jól magát attól, ha valamiért tanult, megdolgozott és elégedetten dőlhetne hátra, hogy ezt én értem el. Persze, vannak kivételek, ez most általánosítás, de a többségnek ez számít, miközben élére rakja a forintot a téli fűtésre, gyógyszerekre, magánorvosra, magántanárra.
2023. nov. 4. 13:05
 14/14 anonim válasza:

Olyan hülye kérdés...

Feléli a nyomorék szerencsétlen roma a megtakarított lóvét és akkor is a fidesz.

Ostoba szavazók ezek

Ezeket így kell hívni

2023. nov. 5. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!