Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balosok, ti miért nem értékeli...

Balosok, ti miért nem értékelitek, hogy a Fidesz szavazók nagyrésze nehéz időkben is kitart a pártja mellett?

Figyelt kérdés
Végülis a hűség egy nagyon nagy emberi érték, az az alapja sok mindennek. Pont ez a baj, hogy sokan alkalmisták és csak addig állnak egy adott helyre, amíg jól megy a szekér, utána lépnek tovább. Házasságban sem lehet azt, hogy az első nehézségen bukjon el, vagyis sokan csinálják azt, szállnak virágról virágra, de nem is fejlődnek általában semmit.

2023. nov. 1. 21:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez politika, nem valami focidrukker tábor. Az ország gazdaságán nem segít ha odaállsz és azt mondod, hogy "tudom hogy szar lesz, de támogatom, legyen csak még szarabb". Ha valami rosszra fordul, el kell gondolkozni rajta hogy mi az oka, és azon változtatni kell, hogy újra jó lehessen.

Ha a kedvenc focicsapatod folyamatosan veszít, abból nem lesz semmi baj, nyugodtan támogathatod őket, hátha egyszer újra feljebb kerülnek a ranglétrán. De egy rossz politikai döntésen emberek milliónak élete múlik, annyira, hogy a rossz egészségügyi döntések, vagy az elhibázott hajléktalan-politika miatt emberek halhatnak meg, ami mellett kiállni nem valami szép dolog.

A politika nem véletlenül szól az érdekekről. Nekem is és normális esetben másoknak is az az érdeke, hogy minél jobban éljünk. Ha rosszabbul élünk, akkor nem támogatjuk a rossz döntéseket, hanem afelé fordulunk, akitől a javulást várjuk...

2023. nov. 1. 21:46
 2/14 anonim ***** válasza:
3%

Gyurcsány idejében rosszabb volt, nem csoda, hogy most nem forr a hangulat.

Meg amúgy is, ha forrongana is, nem lövik ki a szemünket mint Gyurcsányék4 Nem vernek rendőrök!

2023. nov. 1. 21:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Szerintem is demagóg szöveg, hogy ilyen sz.r meg olyan sz.r. Az utóbbi másfél évben tényleg rosszabb lett a helyzet az infláció miatt, de előtte konjunktúra volt, a bérek sokat emelkedtek és olyan társadalmi csoportok, mint pl a cigányok is elég sokan be tudtak többen integrálódni a munkaerőpiacra. Tudom, hogy erre azt mondjátok mi van az egészségüggyel, oktatással, de az a baloldal idején sem volt jobb.
2023. nov. 1. 22:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"de az a baloldal idején sem volt jobb"

Hát ez az, hogy 30 éve nem javul a helyzet. Nem kéne végre csinálni valamit? Vagy jó így ahogy van, megvárjuk amíg végleg leszakadunk Európától? Vagyunk olyan szerencsések, hogy nem csak a fidesz és a DK létezik, van egy tucat másik párt is új arcokkal, hiteles emberekkel, pártprogramokkal, kellene nekik adni egy esélyt, hátha jobban tudják csinálni. Ezzel a gyerekes "a másik se volt jobb" hozzáállással soha a büdös életben nem leszünk előrébb.

2023. nov. 1. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A politikának teljesítmény alapján kellene működnie. 2010-ben helyes volt elzavarni a szoclib kormányt, de most még rosszabb helyzetben van az ország és mégis félnek változtatni.
2023. nov. 1. 22:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Értékelném én, ha nem befolyásolná az én jövőmet is. Így csak szimplán ostobaságnak tartom. Nem azt várnám el, hogy az első kisebb botlás után hátat fordítsanak nekik, jómagam is 2015 körül fordultam el a Fidesztől. De amikor már sorozatosan csapnak be, azt szerintem nem érdemes tolerálni.
2023. nov. 2. 00:14
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

"mint pl a cigányok is elég sokan be tudtak többen integrálódni a munkaerőpiacra"

Egyébként nem. Már 2019-ben, konjunktúra alatt is mérhető volt, hogy a kisebbség, pontosabban a mélyszegények, magyarokat beleértve, sosem voltak még ilyen szar helyzetben.

Az a "gazdasági növekedés", amit a fidesz konkjunktúra alatt összehozott, az EUs pénzekkel együtt válságban kellett volna sikerülnie. Egy átlagos párt annak a többszörösét tudta volna elérni, amit a fidesz csinált.

Ha elkezdesz számolni, akkor olyan számaink voltak, mintha egy forint EU-s pénzt nem kaptunk volna, mert eltüntek a pénzek a gazdasági adatokból.

2023. nov. 2. 08:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Médiabirodalom, pszichológiai hadviselés, tudatos hipotalamus ingerlés félelem, gyűlölet, életveszély, halálfélelem okozása és a bírkák beeee összezárnak.
2023. nov. 2. 11:15
 9/14 árokpart ***** válasza:
100%
2-es Nem tudhatod, hogy ha egy hasonló kaliberű tüntetés lenne akkor a mostani komrány hogyan reagálna. Könnyű ezt mondani, hogy a Fidesz alatt nem volt komolyabb tüntetés, a netadósat leszámítva, de arra már a Fidesz is készült előre és nem ragaszkodott annyira a netadóhoz. Ha pl. ami fontos bevételi elem és másból nem tudná pótolni ne félj akkor nem engedne a gyeplőből. Ha pl. tavaly a rezsicsökkentés rezsicsökkentésért kezdett volna el a lakosság tüntetni ne legyen kétséged, hogy nem verték volna le.
2023. nov. 2. 13:31
 10/14 árokpart ***** válasza:
nem hagyták volna, leverték volna simán.
2023. nov. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!