Volt olyan nemzeti konzultáció, ami után jobb lett az élet Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 20:33
11/27 anonim válasza:
Persze! Elterelték hergeléssel az emberek figyelmét a gondokról, és így a lakosság egy ideig azt érezhette, hogy biztonságban van. A nemzeti konzultáció csupán morfium az egyszerű, megvezethető emberek számára.
12/27 anonim válasza:
Gondolom aki ezeket a papirokat kinyontatja jo sok milliárdért, az fideszhez NER-hez köthető emberke....
13/27 anonim válasza:
Miért, te azt gondolod, hogy ezeket érdemben feldolgozzák? Ugyan. Akik visszaküldik, mennek a támogatói listára, amúgy szrnk rá magasról, hogy mit szeretne a nép.
14/27 anonim válasza:
És mi van abban, hogyha nem lesz jobb tőle?
Rosszabb se lesz, tehát nincs baj. Gyurcsány idején is voltak ilyen dolgok.
15/27 anonim válasza:
Magyarul még ebben sem fejlődtünk sehová?
16/27 anonim válasza:
Gyurcsány úgy elkrta, hogy mai napig nem tudták rendbe hozni.
17/27 anonim válasza:
16 - Gyurcsány is egy barom, de közel sem csinált annyi kárt mint Orbán és a hordája!
Nem hogy "rendbe hozták" volna amit Gyurcsány elkúrt, hanem még tettek rá vagy tíz lapáttal!
Orbán a legkártékonyabb "magyar"!
18/27 A kérdező kommentje:
16, vagyis teljesen felesleges akkor nemzeti konzultációt tartani?
2023. nov. 4. 08:16
19/27 anonim válasza:
#18 A 16-os kb. a Kubatov Gábor, úh. nehezen fogod tudni meggyőzni.
20/27 A kérdező kommentje:
Oh, én csak kérdezek, mivel én vagyok a kérdező. Mások meggyőzése nem az én feladatom. Engem, csupán a téma érdekel.
2023. nov. 4. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!