Momentum, Kutyapárt, vagy LMP? E három közül fogok választani következő választáson, de nem tudom mi a különbség. Melyik javára döntenél? És miért?
"Kár, hogy már példát is mutattam, ami rád cáfol, szóval elengedheted."
Hazudsz, semmilyen példát nem mutattál, ami rám cáfol.
"Ez nagyjából az a színvonal, mintha azt mondtad volna, hogy "mIvEl AbBaN aZ oRsZáGbAn éLsZ aMiT orBáN vEzeT, EzéRt oRbáNiStA vAgY".
Elég szánalmas."
Szóval gyurcsányra szavaztál, de nem vagy gyurcsányista, á dehogy :D
"Amúgy az önmagában jól bizonyítja, hogy a mihazánk fideszes, hogy te is átveszed ezeket a fideszes nevetséges propaganda szövegeket, hogy az ellenzéket Gyurcsány vezeti, amikor egy előválasztást nem tudtak megnyerni."
Melyik a legerősebb ellenzéki párt, és annak ki az elnöke?
"Tényeket, nem amerikai propagandát, tényeket nem mondott vissza."
Amit te tényeknek hiszel, az nem más, mint amerikai propaganda.
"Jó, nézzünk egy példát csak:"
Egyszer önkormányzati szinten ugyanúgy szavaztak, mint a Fidesz. Ez mit bizonyít? A Momentum és az LMP mindig ugyanúgy szavaz a parlamentben, mint a DK.
"Nehéz hazudnom, amikor még egy érvet se hoztál."
Továbbra is hazudsz.
"Lol, de, te magad mondtad, hogy hazudtam."
Nem tagadtam soha, hogy dobrev és jakab egy előválasztáson indultak. Azt a hazugságodat cáfoltam, hogy ekkor Toroczkai még a Jobbik tagja lett volna. Persze ezt te is tudod, szándékosan szalmabábozol.
"Hazudsz, semmilyen példát nem mutattál, ami rám cáfol."
Oké, ez innentől kezdve unalmas, szóval inkább csak idézem a példámat: "A jobbik indult az előválasztáson a többi párttal, vagyis ekkor már "összegyurcsányozódtak"."
Szóval így mindenki láthatja, hogy hazudtál.
"Szóval gyurcsányra szavaztál, de nem vagy gyurcsányista, á dehogy :D"
Veled ellentétben én nem szavaztam Gyurcsányra vagy az elvtársaira soha.
"Melyik a legerősebb ellenzéki párt, és annak ki az elnöke?"
Szóval mivel az oroszok erősebbek, mint az ukránok, ezért szerinted az ukránok az oroszokkal vannak és nincs is háború.
Braindead-logic lvl 999.
"Amit te tényeknek hiszel, az nem más, mint amerikai propaganda."
Szóval szerinted a valóság, az amerikai propaganda. :DDDDDDD
Most azt sikerült állítanod, hogy a Föld lapos, csak mondom. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!