Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc miért mondta...

Gyurcsány Ferenc miért mondta azt hogy akinek nem tetszik el lehet menni? És ez miért baj hogy ezt mondta?

Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 01:42
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Van fent róla videója. Ott a szlovák példát magyarázta, hogy ott nincs tb, nyugdij járulék hanem mindenki magának fizeti, ezért ott magasabbak a fizetések. Lehet választani hogy melyik utat akarjuk. És akinek nek tetszik, hogy mi tbt fizetünk meg nyugdíj járulékot annak ellehet innen menni szlovákba.

Ez volt a sztori

2023. okt. 31. 03:58
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ráadásul ezt Demjánéknak mondta, és a többi nagyiparosnak, hogy hasson a lelkiismeretükre, nem a lakosságnak.
2023. okt. 31. 04:17
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
#1 Ó, nem is tudtam. Nekem régi álmom egy ilyen rendszer, ahol én döntöm el, hogy fizetem-e a TB-t és a nyugdíjat. Mert dehogy fizetném.
2023. okt. 31. 04:20
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ők akarták betelepíteni őket európába, de onnan elüldözik őket. Ők mért nem képesek befogadni őket?
2023. okt. 31. 04:59
 5/9 anonim ***** válasza:
3%
Ha itt csinálnának háborút, a zsidók sem védek meg európát.
2023. okt. 31. 04:59
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó helyhez ment a válasz. Na majd később megtalálom, ahova szántam.
2023. okt. 31. 05:04
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Gyurcsánynak igaza volt. Nem kicsit, nagyon.
2023. okt. 31. 07:21
 8/9 anonim ***** válasza:
83%

Ferinek igaza van… csak tényeket mondott…

Borrell is burkoltan célzott a császárnak, hogy ha nem tetszik akkor lépjen ki…

2023. okt. 31. 07:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Ja, ez így igen. Kár hogy én nem láthattam a rendszerváltás utáni, Orbán előtti politikai időket, mert szerintem nagyon érdekes volt
2023. okt. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!